Ruuvikompressori

- Paineilmaa 24/7 ympäri vuoden -

Ruuvikompressori – Turvallista paineilmaa ammattikäyttöön!

Ruuvikompressori sopii parhaiten 24/7 käyttöön. Kun paineilman käyttö on jatkuvaa, niin öljyvoideltu kompressori on ehdottomasti luotettavin vaihtoehto. Uudenmaan Painehuolto maahantuo vain laadukkaita paineilmalaitteita, joten paineilman tuotto on varmalla pohjalla. Siirry tästä Schneider 7,5kW kampanjakompressoriin ja tästä KTC markkinoiden pienimpään ruuvikompressoriin.

Ruuvikompressori on laite, jonka toimintaperiaatteena on kahden pyörivän ruuvin käyttäminen paineen nostamiseksi. Ensiö- ja toisioruuveiksi tai toisinaan –roottoreiksi sanotut ruuvit pyörivät eri suuntiin ja erilaisella kulmanopeudella. Tällöin ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa samalla väliin jäänyttä ilmaa kokoon jolloin paine nousee. Kohtuullisen yksinkertainen ja varmatoiminen rakenne mahdollistaa jatkuvan paineen tuoton korkealla hyötysuhteella.

Nämä nykyaikaiset kompressorit on tarkoitettu pienistä korjaamoista aina isoihin teollisuuslaitoksiin. Kun ilmantarve on jatkuvaa, silloin ruuvikompressori on oikeastaan ainut ja paras vaihtoehto. Meiltä erittäin laadukkaat kompressorit kohtuu hinnalla, sekä järkevällä leasing rahoituksella. Investointi ruuvikompressoriin maksaa itsensä takaisin, kunhan huolehtii määräaikaishuoltojen tekemisestä ajallaan. Meiltä saat halutessasi huoltosopimustarjouksen. Huoltosopimuksen alaiset koneet laitamme järjestelmäämme ja otamme yhteyttä kun huolto alkaa olla ajankohtainen.

UPH on täysin suomalaisomisteinen yritys, joka antaa mitä parhainta palvelua ihan jokaiselle asiakkaalle. Kompressorin hinta määräytyy esimerkiksi sähkömoottorin kilowattien perusteella, onko kompressori taajuusmuuttajakäyttöinen vai perinteinen on/off kompressori sekä tietenkin muista toimilaitteista. Me olemme Suomen terävintä kärkeä paineilman saralla ja autamme sinua löytämään kustannustehokkaan ja pitkäikäisen paineilmajärjestelmän.

Uudenmaan Painehuolto on laatuun ja palveluun panostava yritys. Meiltä laadukkaat kompressorit sopivaan hintaan ja meillä on koko suomen kattava huoltoverkosto. UPH palvelee aina!

IES SCB

SCB 3-37kW ja ECB 7,5-22kW hihnavetoinen ruuvikompressori

Mallit: ICD
Mallit ICD

7,5-180kW taajuusmuuttaja, kestomagneettimoottori, ruuvikompressori

Uudenmaan painehuolto - Kompressoreiden ammattilaiset apunasi

Neuvomme mielellämme oikean kompressorin valinnassa, ja kerromme mihin käyttöön kannattaa hankkia ruuvikompressori ja mihin puolestaan mäntäkompressori. Ota yhteys, etsitään yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopiva kompressori. Soita: 010 583 4520

Ruuvikompressori ei vaadi paljoa asennustilaa. Huoltotiimimme asentaa kompressorit paikoilleen ”avaimet käteen” -periaatteella, opastaa laitteen käyttöön ja varmistaa, että paineilman tuotto tapahtuu minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri.

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi. Huoltosopimus takaa sen, että kompressorin huolto on aina ajan tasalla. Saat meiltä muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse vahtia käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja ilmoitamme kun laite on aika huoltaa. Teemme Bogen, Kaeserin, Atlas Copcon sekä muiden merkkien huoltoja ammattitaidolla ja kokemuksella. Olipa yritykselläsi sitten ruuvikompressori tai scroll kompressori, varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla.

Huoltoautomme kiertävät koko Suomen alueella, joten vaikka toimisit kauempana Espoon toimipisteestämme, ota yhteyttä.

Jokaiseen mekaaniseen laitteeseen kuten ruuvikompressori, voi jossain vaiheessa laitteen elinkaarta ilmaantua vikatilanne, joka vaatii korjausta.

Tulemme paikan päälle nopeasti, paikallistamme vian ja korjaamme sen. Voitte myös tuoda tai lähettää vioittuneen laitteen Vantaalle korjattavaksi omiin huoltotiloihimme. Olemme monimerkkihuolto. Yli 20 vuoden kokemuksella korjaamme ruuvikompressorit, mäntäkompressorit sekä lamellikompressorit. Lue lisää kompressorihuollostamme

Suunnitetelemme ja toteutamme paineilmaverkostoja aina pienistä tiloista kuten hammaslääkäriasemat aina isoihin teollisuuden tuotantotiloihin. Teemme myös muutoksia jo olemassa oleviin paineilmaverkostoihin. Lue lisää paineilmaverkostoista

Teemme paineilmaverkostojen vuotokartoitukset puolestanne, ilman tuotannon keskeyttämistä. Dokumentoimme löydetyt vuodot ja saatte arvion korjauskustannuksista. Annamme myös parannusehdotuksia koko paineilmajärjestelmästänne, jotta paineilman käyttö olisi mahdollisimman tehokasta. Lue lisää vuotokartoituksista

TARJOUS! Schneider ruuvikompressori AM 7,5 kW 10bar kuivaimella, 270l säiliöllä 4300,00€ alv. 0%!

Milloin valita ruuvikompressori

Ruuvikompressori on oikea valinta etenkin silloin, kun paineilman tarve on jatkuvaa. Kompressori toimii paineilmaverkon paineen ylläpitäjänä, eikä se kuumene käytössä mäntäkompressorin tapaan. Ruuvikompressori sopii hyvin esimerkiksi teollisuuslaitoksiin korjaamoihin ja konepajoihin.

Öljyvoideltu kompressori päästää paineilman mukana hieman öljyä, mutta linjasuodattimilla saadaan 99,99% kaikki pois. Kompressorissa voidaan käyttää myös elintarvikeöljyä joka soveltuu elintarviketeollisuuden ja vaikka maitotiloille lypsyroboteille. Kompressori ei vaadi paljoa asennustilaa, ja laadukkaista komponenteista valmistettuna se on kestävä ja helppohuoltoinen, luotettava laite. Korkea hyötysuhde ja oikein huomioitu, tehokas jäähdytys tuottavat paineilmaa minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri.

Energiakustannusten noustessa kompressoria valitessa suosittelemme taajuusmuuttajalla varustettuja kompressoreita. Taajuusmuuttajalla voit säästää jopa 40% energiakustannuksissa. Taajuusmuuttajakompressoreiden hieman korkeampi hinta maksaa siis itsensä takaisin nopeasti!

Ruuvikompressori on vakiinnuttanut käyttönsä teollisuuden parissa eniten käytettynä laitteena paineilman tuottamiseksi. Kompressori on useassa suhteessa parempi kuin mäntäkompressori, ja kyseinen kompressori onkin käytössä erilaisissa yrityksissä, joissa tarvitaan paineilmaa jatkuvaan käyttöön luotettavasti ja edullisesti tuotettuna. Laadukas kompressori on oikea valinta ammattimaiseen paineen tuottoon. Yhtä tärkeä asia kuin kompressorin laatu, on myös asennuksen ja huoltopalveluiden merkitys. Luota sinäkin ammattilaisen valintaan ja valitse laadukas kompressori Uudenmaan Painehuollosta. UPH toimittaa laadukkaat laitteet huoltopalveluineen ja korjauksineen sinunkin yrityksellesi.

Tarjous: Markkinoiden pienikokoisin ruuvikompressori