Ruuvikompressori

- kun tarvitset jatkuvaa paineilmaa -

Ruuvikompressori – teollisuuteen, sekä ammattikäyttöön

Ruuvikompressori sopii parhaiten 24/7 käyttöön. Kun paineilman käyttö on jatkuvaa, niin öljyvoideltu kompressori on ehdottomasti luotettavin vaihtoehto. Uudenmaan Painehuolto maahantuo vain laadukkaita paineilmalaitteita, joten paineilman tuotto on varmalla pohjalla. Siirry tästä IES SCB 7,5-10-270-D kampanjakompressoriin. ja tästä KTC markkinoiden pienimpään ruuvikompressoriin.

Ruuvikompressori on laite, jonka toimintaperiaatteena on kahden pyörivän ruuvin käyttäminen paineen nostamiseksi. Ensiö- ja toisioruuveiksi tai toisinaan –roottoreiksi sanotut ruuvit pyörivät eri suuntiin ja erilaisella kulmanopeudella. Tällöin ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa samalla väliin jäänyttä ilmaa kokoon jolloin paine nousee. Kohtuullisen yksinkertainen ja varmatoiminen rakenne mahdollistaa jatkuvan paineen tuoton korkealla hyötysuhteella.

Kompressori on tarkoitettu pienistä korjaamoista aina isoon teollisuuteen. Kun ilmantarve on jatkuvaaa, silloin kyseinen kompressori on paras vaihtoehto. Meiltä erittääin laadukkaat kompressorit kohtuu hinnalla sekä järkevällä leasing rahoituksella. Yrityksenne ei tarvitse sijoittaa rahoja paineilmakompressoriin, eli rahat voitte esimerkiksi käyttää oman yrityksen muihin kehitys kohteisiin.

UPH on täysin suomalaisomisteinen yritys, joka antaa mitä parhainta palvelua ihan jokaiselle asiakkaalle. Kompressorin hinta määräytyy esimerkiksi sähkömoottorin kilowattien perusteella, onko kompressori taajuusmuuttajakäyttöinen vai perinteinen on/off kompressori sekä tietenkin muista toimilaitteista. Uudenmaan Painehuolto auttaa löytämään oikean kokoisen paineilmakompressorin teidän käyttöön.

Uudenmaan Painehuolto on laatuun ja palveluun panostava yritys. Meiltä laadukkaat kompressorit sopivaan hintaan ja meillä on koko suomen kattava huoltoverkosto. UPH palvelee aina!

Ruuvikompressori: IES-SCB7-5
IES SCB

SCB 3-37kW ja ECB 7,5-22kW hihnavetoinen ruuvikompressori

Mallit: ICD
Mallit ICD

7,5-180kW taajuusmuuttaja, kestomagneettimoottori, ruuvikompressori

Uudenmaan painehuolto - Kompressoreiden ammattilaiset apunasi

Tarjous: IES SCB 7,5kW 10bar, integroitu jäähdytyskuivain ja 270l painesäilliö, vain 4100€ (alv. 0%)

Milloin valita ruuvikompressori

Ruuvikompressori on oikea valinta etenkin silloin, kun paineilman tarve on jatkuvaa. Kompressori toimii paineilmaverkon paineen ylläpitäjänä, eikä se kuumene käytössä mäntäkompressorin tapaan. Ruuvikompressori sopii hyvin esimerkiksi teollisuuslaitoksiin korjaamoihin ja konepajoihin.

Öljyvoideltu kompressori päästää paineilman mukana hieman öljyä, mutta linjasuodattimilla saadaan 99,99% kaikki pois. Kompressorissa voidaan käyttää myös elintarvike öljyä joka soveltuu elintarvikekäyttöön. kompressori ei vaadi paljoa asennustilaa, ja laadukkaista osista tehtynä se on kestävä ja helppohuoltoinen, luotettava laite. Korkea hyötysuhde ja oikein huomioitu, tehokas jäähdytys tuottavat paineilmaa minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri.

Ruuvikompressori on vakiinnuttanut käyttönsä teollisuuden parissa eniten käytettynä laitteena paineilman tuottamiseksi. Kompressori on useassa suhteessa parempi kuin mäntäkompressori, ja kyseinen kompressori onkin käytössä erilaisissa yrityksissä, joissa tarvitaan paineilmaa jatkuvaan käyttöön luotettavasti ja edullisesti tuotettuna. Laadukas ruuvikompressori on oikea valinta ammattimaiseen paineen tuottoon. Yhtä tärkeä asia kuin kompressorin laatu, on myös asennuksen ja huoltopalveluiden merkitys. Luota sinäkin ammattilaisen valintaan ja valitse laadukas kompressori Uudenmaan Painehuollosta. UPH toimittaa laadukkaat laitteet huoltopalveluineen ja korjauksineen sinunkin yrityksellesi.

Tarjous: Markkinoiden pienikokoisin ruuvikompressori

Valikko