Kompressorihuolto

- yli 16 vuoden huolto ja korjauskokemus-

Paineilmakompressoreiden – monimerkkihuolto

Kompressorihuolto ja vianetsintä nopeasti. Huollamme ja korjaamme erimerkkiset kompressorit yli 16 vuoden korjauskokemuksella. Huollamme mm. Atlas Copco, Kaeser, Fini, Fiac, Tamrotor, Gardner Denver, Compair ruuvikompressorit. Meidän kautta saatte nopean ja laadukkaan kompressorihuolto palvelut kohtuu hintaan. Joka huollosta saatte huoltopöytäkirjan, missä on ilmoitettu tarkasti mitä huollossa on tehty. Huoltopöytäkirjasta käy myös ilmi milloin kompressori olisi hyvä seuraavaksi huoltaa ja mitä huolto tulee sisältämään.

Kattava huolto

Meillä on koko Suomen kattava kompressorihuolto verkosto. Kompressorin voi tuoda huollettavaksemme joko huoltopisteiseemme Vantaalle. Huoltoautomme kiertelee ympäri Suomen. Ota yhteys ja kysy lisää

Uudenmaan Painehuolto luottaa laatuun ja osaamiseen. Koulutettu, ammattitaitoinen ja useiden vuosien omaava kokemus pitää paineilman katkeamattomana ympäri vuoden. Sekä edustamamme merkit, että palvelumme ovat saaneet asiakkaiden kiitokset laadustaan, luotettavuudestaan ja myös hinnoittelustaan.

Meillä on kokemusta kompressorihuollosta yli 17 vuoden ajalta erimerkeistä laitteista. Vian iskiessä tiedämme heti saavuttuamme mistä vika voisi löytyä. Olemme kouluttautuneet suomessa, italiassa ja saksassa, joissa koulutukset järjestetään vuosittain. Älä siis ota painetta, me hoidamme paineilmat kuntoon!

Kompressorit
Kompressoreiden huoltosopimukset

Huoltosopimus

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi, sinulle jää vain käyttö. Huoltosopimus takaa, että kompressorin huolto on aina ajan tasalla. Saat muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse vahtia käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja ilmoitamme kun laite on aika huoltaa. Olipa yritykselläsi sitten ruuvikompressori tai mäntäkompressori, varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla.

Huoltosopimuksen avulla saadaan aikaiseksi luotettava paineilmajärjestelmä. Huoltosopimusten laajuuden suunnittelemme tarpeidenne mukaisesti.

Huoltosopimuksen edut

  • Huoltoaikataulu ilman erillisiä huoltotilauksia
  • Paineilmajärjestelmän kokonaisvaltainen kunnossapito
  • Kiinteät kustannukset
  • Vika tilanteissa tulemme nopeasti paikalle

Hinnasto

Käyntimaksu Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti ja Karkkila 65 eur alv.0
Käyntimaksu 30-60 km 75 eur alv.0
Käyntimaksu 60-150 km 130 eur alv.0
Käyntimaksu 150-250 km 180 eur alv.0

Pyrimme aina jakamaan matkakulut toisten asiakkaiden kanssa.

Huoltopisteet:
Vantaa ja Nurmijärvi (Rajamäki)

Käymme paljon Hämeenlinna, Lahti, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina ja Kouvola seudulla, jolloin voimme jakaa matkakustannukset muiden asiakkaiden kanssa.

Valtuutetut sopimushuoltajat:
Turku, Lappeenranta, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Seinäjoki – Pohjanmaa, Oulu

Tilaa kompressorihuolto

Uudenmaan Painehuolto tarjoaa koko Suomen kattavan huoltoverkoston eri merkkisille kompressoreille. Ota yhteys, sovitaan teille sopiva huoltoajankohta. Soita: 010 583 4520

Valikko