BOGE kompressorit – Premium tasoisia paineilmatuotteita

BOGE

BOGE ruuvikompressorit valmistetaan Saksan Bielefeldin tehtaalla. Tehtaassa on nykyajan tuotantolaitteet ja erittäin tarkka laadunvalvonta. BOGE  valmistaa vain erittäin laadukkaita Premium tasoisia paineilmatuotteita. BOGE kompressoreita on valmistettu jo yli 100 vuoden ajan. Kompressoreita käytetään yli 120 eri maassa ja käyttäjiä on yli 100 000. BOGE kompressorit tunnetaan parhaista materiaaleista, korkeasta työnlaadusta ja saksalaisesta insinöörityön tasosta.

BOGE ruuvikompressorit testataan ääriolosuhteissa ennen kuin ne ovat valmiita asiakkaille. Tuotanto prosessia valvotaan jatkuvasti ja kompromisseja ei tehdä. BOGE kompressorit on tarkoitettu pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen. Ruuvikompressorit valmistetaan kustomoidusti, eli laitteita ei valmisteta liukuhihna menetelmällä. Huolto ja varaosien saanti toimii saksalaisella varmuudella.

Kompressori malleja on satoja. Autamme mielellämme teitä valitsemaan oikean kompressorin. Meille on tärkeintä, että saatte käyttöönne vain parasta laatua ja parasta palvelua.

BOGE ruuvikompressoreihin saa bestcair  5 vuoden täys takuun. Kompressori huolto sisältää cairpac 3000 huoltosarjan sekä 9000 tunnin välein vaihdetaan ruuvikompressoriöljyt, täten huoltokustannukset pysyy alhaalla.  Teidän ei tarvitse huolehtia huolloista vaan me tulemme huoltamaan laitteenne parhaalla ammattitaidolla. Kompressorien käyttötiedot voidaan lähettää, vaikka matkapuhelimeen (BOGEairstatus).

Yleisimmät BOGE kompressorimallimme

Valitsemme juuri teille parhaiten sopivan Premium tason BOGE ruuvikompressorin. Yleisempiä kompressori malleja on meidän ja tehtaan varastossa. Soita ja kysy lisää:  010 583 4520

Leasing sopimukset

BOGE ruuvikompressorin voi myös hankkia kauttamme kätevästi myös leasing sopimuksella.

Kompressoreiden huollot

Huollot ja korjaukset

Nopea ja laadukas kompressorihuolto kohtuu hintaan. Meiltä myös vuosihuollot. Korjaamme erimerkkiset kompressorit ammattitaidolla.

Painehuolto

Asennukset

Laadukkaiden Aignep alumiinisten paineilmaverkostojen asennukset juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopiviksi ”avaimet käteen ” -periaatteella.

Kompressori

Kompressorit

Toimitamme tarpeisiinne sopivat laadukkaat ruuvikompressorit ja paineilmakompressorit. Kauttamme myös huoltolaitteet, varaosat ja tarvikkeet.