IES ruuvikompressori – Pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin

Logo: IES

IES ruuvikompressori valmistetaan Italiassa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella ja ovat erittäin laadukkaita sekä valmistetaan tarkalla kontrollilla. IES ruuvikompressorit ovat käytössä maailmanlaajuisesti ympäristöolosuhteista huolimatta. Laadukkaat komponentit mm. Mitsubishi ja Siemens luovat luotettavan kompressorin teollisuuteen, korjaamoille ja konepajoille. Uudenmaan Painehuolto on IES kompressoreiden maahantuoja.

IES ruuvikompressorit on suunniteltu pitkäkestoiseen asiakassuhteeseen. Koko Suomen kattava huoltoverkosto takaa kompressoreille pitkän elinajan. Huolto-osat ovat meidän varastossa ja tarvittaessa saadaan 1-2 päivässä tarvittava osa asiakkaalle.

Nykypäivänä sähköä paljon säästävä taajuusmuuttaja on järkevä valita. Erittäin laadukas Mitsubishin taajuusmuuttaja on vakiona IES ruuvikompressoreissa.

IES ruuvikompressoreita valmistetaan tarkan kontrollin alla pohjois Italiassa monen vuoden kokemuksella. Erittäin nopeat huolto ja varaosapalvelut kuuluvat IES kompressoreihin.

Olemme IES kompressoreiden maahantuoja sekä meillä on erittäin hyvät suhteet suoraan tehtaalle. Olemme käyneet koulutukset Italiassa ja tarvittaessa heidän insinöörit antavat meille nopeasti apua jos tarvetta.

Olemme erikoistuneet myymään laadukkaita paineilmatuotteita. Uudenmaan Painehuolto palvelee aina!

Yleisimmät IES kompressorimallimme

Me autamme löytämään juuri teille sopivan ruuvikompressorin. Pyydä kompressorien tarkemmat tiedot meiltä. Soita: 010 583 4520

Ruuvikompressori: IES-SCB7-5
IES SCB

SCB 3-37kW ja ECB 7,5-22kW hihnavetoinen ruuvikompressori

Mallit: ICD
Mallit ICD

7,5-180kW taajuusmuuttaja, kestomagneettimoottori, ruuvikompressori

Leasing sopimukset

IES ruuvikompressorin voi myös hankkia kauttamme kätevästi myös leasing sopimuksella.