kompressori tarjous

- KEVÄT KAMPANJA -

KEVÄT KAMPANJA! Ruuvikompressori : 4100eur alv.0

IES ruuvikompressori

Kompressori tarjous:
Ruuvikompressori IES SCB7,5-10-270-D

270 litran säiliö, sähkömoottori 7,5kW, tuotto 1000l/min, 10bar paine, mitat 1184x606x1474mm ja paino 250kg

  • Integroitu jäähdytyskuivain
    Poistaa tehokkaasti kosteuden paineilmasta
  • Omega Air lauhdevedenpuhdistin 
    Erottaa veden/öljyn ja täten tuottaa ympäristösäännöksen mukaista lauhdevettä
  • eControl ohjauspaneeli
    Huoltoilmaisin, lämpötila, paineensäätö 0,1 bar tarkkuudella, kaukokäyttö, käynnistys sähkökatkon jälkeen
  • Youtube paineensäätö ym.ohjeet

Kompressori on painelähetin toiminen, eli paine-eron voi säätää 0,1 bar tarkkuudella. Ruuvikompressori on markkinoiden hiljaisimpia, joten kompressorin voi asentaa suoraan tuotantotilaan. Öljyn jäähdytys puhaltimen käydessä ääni 67dB, muuten käytännössä äänetön. Puhallin käynnistyy 80 asteen lämpötilassa. Sähkölaitteet valmistaa mm. Siemens.

Ruuvikompressorissa on paineilman jälkijäähdytin, joten ilma menee jälkijäähdyttimen kautta kuivaimeen ja täten säiliöön ei kerry vettä eikä säiliö ruostu. Kompressorin voi hankkia myös elintarvike hyväksytyllä öljyllä.

Kompressori valmistetaan tarkalla työnlaadulla sekä testataan tehtaalla ennen toimitusta.

Öljyvoidellussa ruuvikompressorissa voiteluaineena käytetään semi-synteettistä ruuvikompressori öljyä joka viilentää ruuvielementin sopivaan lämpötilaan. Ruuvikompressorin oikealämpötila on 70-85 asteeseessa.

Sisään menevä ilma voi olla maksimissaan noin 35 astetta. Kuumailma pienessä kompressorihuoneessa kannattaa johtaa talvisin sisätilojen lämmitykseen ja kesäisin ulkoilmaan. IV kanavan mitoitus kannattaa tehdä huolella. Nyrkkisääntönä pidetään, että käytetään saman kokoista IV putkea kuin lauhduttimen koko. Maksimi pituus 5-6 metriä jos ei ole koneellista ilmanvaihtoa. Termostaattiohjaus kannattaa asentaa, niin ei tarvitse miettiä missä asennossa säätöpellit on kesäisin ja talvisin.

Linjasuodattimilla saadaan poistettua teknisesti kaikki öljyjäämät paineilmasta. 99,99 prosenttisesti öljytöntä ilmaa. Kysy tarjousta laadukkaista Omega Air linjasuodattimista.

IES ruuvikompressoreiden huoltoverkosto kattaa koko Suomen. Valtuutetut huoltajat ovat koulutettuja ja tietävät tarkalleen miten kompressori pitää huoltaa ja asentaa.

Kompressorin voi asentaa myös itse, mutta ammattitaitoinen IES asentantaja osaa säätää kompressorin oikein ja täten asiakas säästää energiakustannuksissa. Kompressorin asennus ja käyttöönotto vie aikaa vain noin tunnin verran.

Huoltosopimus kannattaa tehdä, niin tullaan tekemään huollot oikea aikaisesti sekä laadukkaasti.

Takuu 12kk ja ruuvielementillä 24kk

Hinta: 4100eur alv.0
sis. toimituksen koko Suomeen

Kompressorin voi myös hankkia leasing sopimuksella
36kk 124,97eur alv.0/kk
48kk 97,13eur alv.0/kk ,
loppulunastus 1% kauppahinnasta.
Avausmaksu 50eur alv.0

UPH tarjoaa laajan valikoiman paineilmakompressoreita ja tuotteita

Autamme löytämään juuri teille sopivimman paineilmakompressorin. Kauttamme myös monimerkkihuollot ja paineilmaverkostojen asennukset. Kysy lisää: 010 583 4520

Valikko