Ruuvikompressori tarjous!

- HUHTIKUUN KAMPANJA -

Huhtikuun Kampanja!

Schneider ruuvikompressori AM 7,5 kW 10bar  kuivaimella, 270l säiliöllä 4300,00€ alv. 0%!

Kestävä ruuvikompressori Schneider AM 7,5kW D 270l 4300,00€ alv. 0%

  • Infologig – Ohjauspaneeli, kaukokäyttö, käynnistys sähkökatkon jälkeen ym.
  • Alhainen paineilman ulostulon lämpötila, tehokkaan jäähdytysjärjestelmän ansiosta
  • Vaakatasossa oleva 270l painesäiliö integroituna
  • Laadukas  jäähdytyskuivain
  • Käyttöpaine 10 bar
  • Tuotto 1000 l/min
  • Äänentaso 68db
  • Koko 1540mm x 665mm x 1350mm
  • Paino 240 Kg
  • Tekniset lisätiedot esite

 

Kestävä ruuvikompressori – Schneider,  laatua parhaalla hinta-laatu suhteella

Kestävän ruuvikompressorin valmistusta valvotaan tarkasti ja tuotteet läpäisevät tiukat laatuvaatimukset ennen tehtaalta lähtöä. Monen vuoden kokemuksella teollisten laitteiden valmistuksesta Schneider brändinä on tae Premium tason kestävistä kompressoreista. Laatu on ollut Schneiderille:lle aina ehdoton kriteeri. Laatua valvotaan koko kompressorin valmistusprosessin ajan kokemuksen mukana muovaantuneilla menetelmillä ja näin voimme sanoa että jokainen kompressori on valmistettu laadukkaista komponenteista ja rakennettu kestämään pitkäikäistä ja tehokasta käyttöä.

7,5kW ruuvikompressorissa on integroitu laadukas jäähdytyskuivain jonka ansiosta ulos lähtevä paineilma on kuivaa ja matalalämpöistä.  270 litran paineilmasäiliö on integroitu tukevasti vaakatasoon ruuvikompressorin alle ja toimii ”varastona” paineilman käytössä. Näin paineilmaverkoston käyttökapasiteetti on jo heti kärkeen isompi. Viimeistelynä kestävä ruuvikompressori on maalattu tyylikkäästi ja on näyttävä ilmestys jo sinänsä tiloissa missä esimerkiksi asiakkaat vierailevat.

Laadun takeena Schneider kompressorilla on Takuu kompressorille 12kk ja premium tason ruuvielementille 24kk.

Meiltä myös ruuvikompressoreiden huoltopalvelut!

Toimimme monimerkki-huoltajana Uudenmaan alueella. mm. Atlas Copco, Kaeser, Gardner Denver, FIAC, Michelin, Chicago pneumatics ja monet muut merkit huoltaa Uudenmaan Painehuolto! Vantaan varastoltamme löytyy satoja huolto-osia valmiina hyllystä ja ammattitaitoinen huolto-osastomme on valmiina antamaan parasta palvelua paineilman parissa.

Lue lisää huoltopalveluistamme! 

Päivitä paineilmaverkosto ajantasalle!

Laadukas ja pitävä paineilmaverkosto vähentää kompressorin huoltotarvetta sekä säästää energiankulutuksen muodossa vuositasolla nipun Euroja! Mikäli kaipaat jatkoa vanhaan paineilmaverkostoosi tai olet uuden tarpeessa niin kysy meiltä konsultaatiota sekä tarjous! Olemme vuosien saatossa suunnitelleet ja toteuttaneet paineilmaverkostoja pienistä korjaamoista valtaviin elintarvikkeiden valmistustiloihin. Toteutamme tarpeen vaatiessa verkoston ”Avaimet käteen”-periaatteella ja rakentamissamme verkostoissa on 10 vuoden takuu!

Muista käydä katsomassa meidän Youtube-kanavaltamme lyhyitä informatiivisia videoita paineilman saralta!

UPH tarjoaa laajan valikoiman paineilmakompressoreita ja tuotteita

Autamme löytämään juuri teille sopivimman paineilmakompressorin. Kauttamme myös monimerkkihuollot ja paineilmaverkostojen asennukset. Kysy lisää: 010 583 4520