Ruuvikompressori tarjous!

- KESÄ KAMPANJA -

KESÄ TARJOUS!

Saksalainen BOGE ruuvikompressori S ECO DR 7,5 kW kuivaimella, säiliöllä sekä linjasuodattimilla, lisänä vielä kello-ohjattu lauhteenpoistin TD16M säiliöön ja lauhdevedenerotin Wosm1! (ei asennettu) 4500,00€ alv. 0%

BOGE S ECO DR Kompressori

Kestävä ruuvikompressori BOGE S ECO DR 7,5kW 250l 4500,00€ alv. 0%

 • Base Control – Ohjauspaneeli mikroprosessorilla
 • Alhainen paineilman ulostulon lämpötila, tehokkaan jäähdytysjärjestelmän ansiosta
 • Jäähdytysilman esisuodatin
 • Vaakatasossa oleva 250l painesäiliö integroituna
 • Laadukas  jäähdytyskuivain
 • Integroidut linjasuodattimet (2kpl)
 • Käyttöpaine 10 bar
 • Tuotto 1000 l/min
 • Äänentaso 70db
 • Koko 1885mm x 650mm x 1425mm
 • Paino 410 Kg
 • Valmistusmaa: Saksa

 

Kestävä ruuvikompressori – BOGE, Saksalaista laatua parhaalla hinta-laatu suhteella

Kestävän ruuvikompressorin valmistusta valvotaan tarkasti ja tuotteet läpäisevät tiukat laatuvaatimukset ennen tehtaalta lähtöä. Yli 110 vuoden kokemuksella teollisten laitteiden valmistuksesta BOGE brändinä on tae Premium tason kestävistä kompressoreista. Laatu on ollut BOGE:lle aina ehdoton kriteeri. Laatua valvotaan koko kompressorin valmistusprosessin ajan kokemuksen mukana muovaantuneilla menetelmillä ja näin voimme sanoa että jokainen kompressori on valmistettu laadukkaista komponenteista ja rakennettu kestämään pitkäikäistä ja tehokasta käyttöä.

7,5kW ruuvikompressorissa on integroitu laadukas jäähdytyskuivain jonka ansiosta ulos lähtevä paineilma on kuivaa ja matalalämpöistä. Kompressorissa on myös linjasuodattimet (2kpl) integroituna ja tämän ansiosta paineilma on puhtaampaa ilman erillistä linjasuodatinta. 250 litran paineilmasäiliö on integroitu tukevasti vaakatasoon ruuvikompressorin alle ja toimii ”varastona” paineilman käytössä. Näin paineilmaverkoston käyttökapasiteetti on jo heti kärkeen isompi. Viimeistelynä kestävä ruuvikompressori on maalattu tyylikkään siniseksi ja on näyttävä ilmestys jo sinänsä tiloissa missä esimerkiksi asiakkaat vierailevat.

Laadun takeena BOGE kompressorilla on Takuu kompressorille 12kk ja premium tason ruuvielementille 24kk.

Meiltä myös ruuvikompressoreiden huoltopalvelut!

Toimimme monimerkki-huoltajana Uudenmaan alueella. mm. Atlas Copco, Kaeser, Gardner Denver, FIAC, Michelin, Chicago pneumatics ja monet muut merkit huoltaa Uudenmaan Painehuolto! Vantaan varastoltamme löytyy satoja huolto-osia valmiina hyllystä ja ammattitaitoinen huolto-osastomme on valmiina antamaan parasta palvelua paineilman parissa.

Lue lisää huoltopalveluistamme! 

Päivitä paineilmaverkosto ajantasalle!

Laadukas ja pitävä paineilmaverkosto vähentää kompressorin huoltotarvetta sekä säästää energiankulutuksen muodossa vuositasolla nipun Euroja! Mikäli kaipaat jatkoa vanhaan paineilmaverkostoosi tai olet uuden tarpeessa niin kysy meiltä konsultaatiota sekä tarjous! Olemme vuosien saatossa suunnitelleet ja toteuttaneet paineilmaverkostoja pienistä korjaamoista valtaviin elintarvikkeiden valmistustiloihin. Toteutamme tarpeen vaatiessa verkoston ”Avaimet käteen”-periaatteella ja rakentamissamme verkostoissa on 10 vuoden takuu!

Muista käydä katsomassa meidän Youtube-kanavaltamme lyhyitä informatiivisia videoita paineilman saralta!

UPH tarjoaa laajan valikoiman paineilmakompressoreita ja tuotteita

Autamme löytämään juuri teille sopivimman paineilmakompressorin. Kauttamme myös monimerkkihuollot ja paineilmaverkostojen asennukset. Kysy lisää: 010 583 4520