Typpigeneraattori

- Tuotto paikanpäällä säästää aikaa ja Euroja -

Typpigeneraattori on ehdoton valinta silloin, kun haluat varmaa tuottoa ja luopua typpipullojen tilaamisesta ja kuljetuksista!

Typpigeneraattori toimii joko PSA-tekniikalla tai Membraanitekniikalla ja tuottaa tarvittavan määrän typen virtausta kustannustehokkaasti. Valikoimassa nyt myös täysin sähkötön ja markkinoiden hiljaisin typpigeneraattori CMC Instrumentsin NGM-Malli!

Voit luopua kalliista typpipullojen tilaamisesta sekä aikaa vievästä pullon vaihdosta ja tuottaa kiinteästi itse typen toimipisteessä. Näin tehostat yrityksesi toimintaa! Tilauksista luopuminen vapauttaa aikaa ja antaa mahdollisuuden keskittyä omaan erikoisosaamiseen. Uudenmaan Painehuolto toimittaa ja asentaa juuri sinun tarpeisiin sopivan typpigeneraattorin!

Kysy tarjous!

Typpigeneraattori OMEGA AIR N-GEN

N-GEN typpigeneraattori on kestävä ja taloudellinen valinta hieman isomman määrän typpeä tuottamiseen.

 • PSA-Tekniikka (the Pressure Swing Adsorption)
 • Käyntipaine 6 – 10bar
 • Syöttöilman lämpötila 5°C  – 50°C
 • Tuotto 13,88 l/min – 12 780 l/min
 • Typen puhtaus 97% – 99,999%
 • Kastepiste alle -45°C

Generaattori on valmistettu hiiliteräksestä ja Siemenssin laadukkaalla hallintapaneelilla on helppo säätää generaattori sopivaksi omiin tarpeisiin.

Kalvotyppigeneraattori OMEGA AIR NM-GEN

Typpigeneraattori NM-GEN tuottaa paineilmasta typpeä.

Jokaisella kaasulla on ominainen läpäisynopeus, joka riippuu sen kyvystä suodattua kalvon läpi. Happi on nopea kaasu ja suodattuu valikoivasti kalvoseinän läpi, kun taas typen annetaan kulkeutua kuidun sisäosaa pitkin, mikä luo typpipitoisen tuotevirran. Happirikastettu kaasu poistetaan erotinkalvoilta painovoimalla.

 • Käyttöpaine 5-24bar
 • Syöttöilman lämpötila 35-55°C
 • Kastepiste -50°C
 • Tuotto 13,33 l/min – 13 000 l/min
 • Typen puhtaus 95-99,5%

Uudenmaan Painehuolto auttaa sinua valitsemaan oikean generaattorin mallin ja koon! Tulemme halutessanne asentamaan generaattorit ja meiltä myös generaattorien huoltopalvelut!

Katso teknisiä lisätietoja

Typpigeneraattori CMC Instruments NGM-Sarja

Typpigeneraattori NGM-Malli on täysin sähkötön ja markkinoiden hiljaisin. Lähestulkoon olemattomat huoltokustannukset pitävät huolen, että investointi maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti. Typpigeneraattori tuottaa tarkasti, halutun määrän typpeä käyttäen membraanikalvo tekniikkaa. Typen puhtaus 96% – 99,7%

 • Käyntipaine 7 – 10bar
 • Syöttöilman lämpötila 5°C  – 45°C
 • Tuotto 11 l/min – 150 l/min
 • Typen puhtaus 96% – 99,7%

Nämä laadukkaat typpigeneraattorit sopivat loistavasti mm. Laboratorioihin, Elintarviketeollisuuteen, Panimoille ja Teollisuuden tarpeisiin. NMG-Sarjaan kuuluu vakiovarusteena kestävät magneettiventtiilit, typen ja ilman säätömahdollisuus, painemittarit.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja. Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen generaattorin.

Typpigeneraattori OMEGA AIR N-GEN – malli on laadukas valinta typen tuottamiseen toimipisteessä. Mahdollisuus tuottaa jopa 99,999% puhdasta typpeä. PSA-tekniikkaa käyttävät generaattorit ovat laadukkaita Eurooppalaisia generaattoreita. Valitsemalla virtaustarpeisiisi sopivan mallin, voit verkoston avulla viedä typen käyttöpisteelle asti. PSA-tekniikkaa (Pressure Swing Adsorption) käyttävät generaattorit mahdollistavat virtauksen jopa N-Gen mallilla 13,88 l/min (0,14 Nm3/h) – 12 780 l/min (766,8 Nm3/h)

Katso teknisiä lisätietoja

Typpigeneraattorin tyypillisiä käyttötarkoituksia ovat Elintarviketeollisuuden pakkaamot, Panimo-ala, Terästehtaat, Pelastustoimissa tulipalojen tukahduttamiseen. Typpikaasu on reagoimattomuutensa ansiosta käytetty monilla aloilla ja monessa käyttötarkoituksessa.

Katso myös paineilmatuotteiden valikoima www.kompressorikauppa.fi sivuilta.