Ruuvikompressori

- kun tarvitset jatkuvaa paineilmaa -

Ruuvikompressori – teollisuuteen, sekä ammattikäyttöön

Ruuvikompressori

Ruuvikompressori sopii parhaiten 24/7 käyttöön. Kun paineilman käyttö on jatkuvaa, niin öljyvoideltu kompressori on ehdottomasti luotettavin vaihtoehto. Uudenmaan Painehuolto maahantuo vain laadukkaita paineilmalaitteita, joten paineilman tuotto on varmalla pohjalla. Siirry tästä IES 7,5kW kampanja kompressoriin. ja tästä KTC markkinoiden pienimpään ruuvikompressoriin.

Ruuvikompressori on laite, jonka toimintaperiaatteena on kahden pyörivän ruuvin käyttäminen paineen nostamiseksi. Ensiö- ja toisioruuveiksi tai toisinaan –roottoreiksi sanotut ruuvit pyörivät eri suuntiin ja erilaisella kulmanopeudella. Tällöin ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa samalla väliin jäänyttä ilmaa kokoon jolloin paine nousee. Kohtuullisen yksinkertainen ja varmatoiminen rakenne mahdollistaa jatkuvan paineen tuoton korkealla hyötysuhteella.

Kompressori on tarkoitettu pienistä korjaamoista aina isoon teollisuuteen. Kun ilmantarve on jatkuvaaa, silloin kyseinen kompressori on paras vaihtoehto. Meiltä erittääin laadukkaat kompressorit kohtuu hinnalla sekä järkevällä leasing rahoituksella. Yrityksenne ei tarvitse sijoittaa rahoja paineilmakompressoriin, eli rahat voitte esimerkiksi käyttää oman yrityksen muihin kehitys kohteisiin.

UPH on täysin suomalaisomisteinen yritys, joka antaa mitä parhainta palvelua ihan jokaiselle asiakkaalle. Kompressorin hinta määräytyy esimerkiksi sähkömoottorin kilowattien perusteella, onko kompressori taajuusmuuttajakäyttöinen vai perinteinen on/off kompressori sekä tietenkin muista toimilaitteista. Uudenmaan Painehuolto auttaa löytämään oikean kokoisen paineilmakompressorin teidän käyttöön.

Uudenmaan Painehuolto on laatuun ja palveluun panostava yritys. Meiltä laadukkaat kompressorit sopivaan hintaan ja meillä on koko suomen kattava huoltoverkosto. UPH palvelee aina!

Ruuvikompressori: IES-SCB7-5
IES SCB

SCB 3-37kW ja ECB 7,5-22kW

Uudenmaan painehuolto - Kompressoreiden ammattilaiset apunasi

Oikean kompressorin valinta
Kompressoreiden asennuspalvelu
Huoltopalvelut ja huoltosopimukset
Oikean kompressorin valinta

Neuvomme mielellämme oikean kompressorin valinnassa, ja kerromme mihin käyttöön kannattaa hankkia ruuvikompressori ja mihin puolestaan mäntäkompressori. Ota yhteys, etsitään yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopiva kompressori. Soita: 010 583 4520

Kompressoreiden asennuspalvelu

Ruuvikompressori ei vaadi paljoa asennustilaa. Huoltotiimimme asentaa kompressorit paikoilleen “avaimet käteen” -periaatteella, opastaa laitteen käyttöön ja varmistaa, että paineilman tuotto tapahtuu minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri.

Huoltopalvelut ja huoltosopimukset

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi. Huoltosopimus takaa sen, että kompressorin huolto on aina ajan tasalla. Saat meiltä muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse vahtia käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja ilmoitamme kun laite on aika huoltaa. Teemme Bogen, Kaeserin, Atlas Copcon sekä muiden merkkien huoltoja ammattitaidolla ja kokemuksella. Olipa yritykselläsi sitten ruuvikompressori tai scroll kompressori, varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla.

Huoltoautomme kiertävät koko Suomen alueella, joten vaikka toimisit kauempana Espoon toimipisteestämme, ota yhteyttä.

Vianetsintä ja korjauspalvelut
Paineilmaverkoston urakoinnit
Vuotokartoitukset
Vianetsintä ja korjauspalvelut

Jokaiseen kompressoriin voi jossain vaiheessa laitteen elinkaarta ilmaantua vikaa, joka vaatii korjausta.

Tulemme paikan päälle nopeasti, paikallistamme vian ja korjaamme sen. Voitte myös tuoda tai lähettää vioittuneen laitteen Espooseen korjattavaksi omiin huoltotiloihimme. Olemme monimerkkihuolto. 16 vuoden kokemuksella korjaamme ruuvikompressorit, mäntäkompressorit sekä lamellikompressorit. Lue lisää kompressorihuollostamme

Paineilmaverkoston urakoinnit

Toteutamme avaimet käteen periaatteella Aignep alumiinisia paineilmaverkostoja pienistä korjaamoista aina isoihin teollisuushalleihin asti. Teemme myös muutoksia jo olemassa oleviin paineilmaverkostoihin. Lue lisää paineilmaverkostoista

Vuotokartoitukset

Teemme kompressoreiden vuotokartoitukset puolestanne, ilman tuotannon keskeyttämistä. Dokumentoimme löydetyt vuodot ja saatte arvion korjauskustannuksista. Annamme myös parannusehdotuksia koko paineilmajärjestelmästänne, jotta paineilman käyttö olisi mahdollisimman tehokasta. Lue lisää vuotokartoituksista

Tarjous: IES Ruuvikompressoripaketti SCB 7,5kW, 10bar, 270l, vain 4050€ (0alv)

Milloin valita ruuvikompressori

Ruuvikompressori on oikea valinta etenkin silloin, kun paineilman tarve on jatkuvaa. Ruuvikompressori toimii paineilmaverkon paineen ylläpitäjänä, eikä se kuumene käytössä mäntäkompressorin tapaan. Ruuvikompressori sopii hyvin esimerkiksi teollisuuslaitoksiin korjaamoihin ja konepajoihin.

Öljyvoideltu kompressori päästää paineilman mukana hieman öljyä, mutta linjasuodattimilla saadaan 99,99% kaikki pois. Kompressorissa voidaan käyttää myös elintarvike öljyä joka soveltuu elintarvikekäyttöön. kompressori ei vaadi paljoa asennustilaa, ja laadukkaista osista tehtynä se on kestävä ja helppohuoltoinen, luotettava laite. Korkea hyötysuhde ja oikein huomioitu, tehokas jäähdytys tuottavat paineilmaa minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri.

Ruuvikompressori on vakiinnuttanut käyttönsä teollisuuden parissa eniten käytettynä laitteena paineilman tuottamiseksi. Ruuvikompressori on useassa suhteessa parempi kuin mäntäkompressori, ja kyseinen kompressori onkin käytössä erilaisissa yrityksissä, joissa tarvitaan paineilmaa jatkuvaan käyttöön luotettavasti ja edullisesti tuotettuna. Laadukas ruuvikompressori on oikea valinta ammattimaiseen paineen tuottoon. Yhtä tärkeä asia kuin kompressorin laatu, on myös asennuksen ja huoltopalveluiden merkitys. Luota sinäkin ammattilaisen valintaan ja valitse laadukas kompressori Uudenmaan Painehuollosta. UPH toimittaa laadukkaat laitteet huoltopalveluineen ja korjauksineen sinunkin yrityksellesi.

Tarjous: Markkinoiden pienikokoisin ruuvikompressori

Valikko