Paineilmakompressorit

- paineilmaa yrityskäyttöön -

Paineilmakompressori – asennuksesta huoltoon

Paineilmakompressori kannattaa valita tarkoin eri kohteisiin. Paineilman tuottamisen avain on tarpeeseen sopiva ilmakompressori. Monenlaiset yritykset tarvitsevat toiminnassaan paineilmaa. Esimerkiksi teollisuusyritysten, hammaslääkäreiden ja korjaamoiden monet laitteet toimivat paineilmalla. Paineilmakompressori Teidän käyttöön pitää miettiä tarkoin, koska on olemassa erilaisia toimintaperiaatteita. Autamme yritystänne löytämään teille parhaimman paineilmakompressorin. Paineilmakompressori parhaimmillaan kestää isältä pojalle. Hoidamme koko paineilmajärjestelmän yrityksellenne: Kompressorien toimitus, asennus ja huolto sujuvat kokeneilta ammattilaisilta nopeasti ja ystävällisesti, asiakasta palvellen. Ota yhteyttä

IES Ruuvikompressori: IES-SCB7-5

Ruuvikompressorit

Ruuvikompressorit vastaavat parhaiten yritysten paineilman tarpeeseen. Ruuvikompressorissa paineilma tuotetaan kahdella eri suuntiin ja eri kulmanopeuksilla pyörivällä ruuvilla. Ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa ilman kokoon, jolloin paine nousee. Ruuvikompressori on oikea ratkaisu silloin, kun paineilmaa tarvitaan jatkuvasti.

Mäntäkompressorit

Mäntäkompressorissa ilma puristetaan männän avulla paineeseen. Mäntäkompressoreita on öljyttömiä ja öljyvoideltuja. Kompressorin paineet alkavat 8 barista ja korkeapainekompressori nostaa paineen 15 bar, 20 bar, 30 bar, 35 bar tai 40 bar asti. Uudenmaan Painehuolto opastaa oikean kompressorin valinnassa.

Mäntäkompressori: BOGE SBM_610-500
Clinic Air Gentilin: Öljytön Mäntäkompressori

Öljyttömät kompressorit

Öljyttömät kompressorit ovat tarkoitettu paikkoihin, joissa tarvitaan korkealaatuista puhdasta paineilmaa ilman öljyn tuomaa riskiä. Öljyttämiä kompressoreita käytetään mm. elintarviketeollisuudessa, lääketeollisuudessa, hammaslääkäreissä ja maalausteollisuudessa.

BOGE ja IES öljyttömät kompressorit kestävät kulutusta erittäin hyvin ja ovat helppohuoltoisia. Kompressoreiden melutaso on todella alhainen.

Rakennuskompresorit

Boge liikuteltava rakennuskompressori on tarkoitettu jatkuvaan paineilman käyttöön. Kompressori on hiljainen ja erittäin helppohuoltoinen, huoltoväli jopa 3000 tuntia. UPH MOBILE siirrettävä kompressori on markkinoiden kapein ja painopiste on suunniteltu tarkasti, joten liikuteltavuus on helppoa.

BOGE: Vaunukompressori

Paineilmakompressoreiden ammattilaiset

Uudenmaan Painehuolto auttaa mielellään kaikessa paineilmaan liittyvissä asioissa. Ohjeistamme yrityksellenne sopivimman, laadukkaan paineilmakompressorin valintaan, toimitamme tuotteet ja autamme käyttöönotossa.

Asennuspalvelumme rakentaa tarvittaessa koko paineilmaverkoston yrityksellenne kerralla kuntoon. Näin paineilma on aina helposti saatavilla. Ota yhteys ja kysy lisää.

Uudenmaan Painehuolto huoltaa kompressorisi ammattitaidolla. Huoltoautomme kiertää koko Suomen alueella. Kompressorin voi tuoda huollettavaksi myös Vantaan toimipisteeseemme. Teemme Kaeserin, Atlas Copcon sekä muiden merkkien huoltoja ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tarjoamme asiakkaillemme myös huoltosopimuksia, jolla varmistat paineilman moitteettoman toiminnan. Muistutamme huollon ajankohdasta ja kerromme, mitä seuraava huolto tulee pitämään sisällään. Ota yhteys ja kysy lisää.

Valikko