Paineilmaputkisto

- Avaimet käteen periaatteella -

Paineilmaputkisto – ammattitaidolla asennettuna

Paineilmaputkisto alumiinista suunniteltuna ja asennettuna yrityksellenne alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Toteutamme Aignep alumiiniset paineilmaverkostot pienistä korjaamoista aina isoihin teollisuushalleihin asti. Teemme myös muutoksia jo olemassa oleviin paineilmaverkostoihin.

Aignep paineilmaverkosto

Paineilmaputkisto joka on valmistettu eloksoidusta alumiiniputkesta kestää käytössä huomattavasti pidempään kuin perinteinen metalliputkisto. Paineilmaputki mitoitetaan oikean kokoiseksi, liian pieni putkisto ei virtaa tarpeeksi, mutta liian paksun verkoston valmistuskulut kohoavat korkeaksi. Oikean verkoston paksuuden voimme päätellä kompressorin tuotosta sekä paineilmaverkoston pituudesta. Paineilmaputken mitoitus kannattaa jättää meidän huoleksi. Paineilmaverkko kannattaa aina valmistaa niin sanotusti ympyräverkkona, jos vain mahdollista.

Aignep paineilmalinjaston voi asentaa suoraan seinään, kattoon tai esimerkiksi kaapelikiskoon. Aignep paineilmaverkossa käytettävät osat ovat muun muassa suorajatko, 90 ja 45 asteen kulmat, t-kappaleet, s-mutkat, kierreliitin ja klipsit. Putkiston ulkomitat alkaa, 20mm ja isoin putkikoko on 158mm.

Aignep alumiiniverkoston virtaus on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi sinkityn teräsputken, joten putken halkaisija voi olla pienempi, kun teräsputkessa.

Paineilmaverkoston alkupäähän on hyvä asentaa linjasuodattimet jotka, estää epäpuhtauksien pääsyn paineilmaputkistoon. Lisäksi jäähdytyskuivain on erittäin suositeltava, kuivain poistaa kosteuden paineilmasta ja laitteiston elinkaari pidentyy huomattavasti.

Uudenmaan Painehuolto auttaa paineilmaputkiston mitoituksessa mielellään. Meillä on kokemusta paineilmaverkoston asennuksista yli 20 vuoden ajalta. Ota yhteyttä.

Valtuutetun paineilmaputkiston asentaa myös meidän yhteistyökumppani ympäri suomen. Olemme kouluttaneet kumppanimme tekemään paineilmaverkoston oikein sekä opettaneet kuinka paksusta putkesta verkosto kannattaa tehdä. On kallista tehdä verkosto liian paksusta putkesta, koska saman asian ajaa esimerkiksi 270 litran erillinen paineilmasäiliö. Pidämme varastossa yleisimpiä putkisto osia ja tarvittaessa tietenkin lisää saadaan tehtaalta.

Tulemme veloituksetta kartoittamaan ja suunnittelemaan uuden paineilmaputkiston tai tekemään muutoksia jo olevaan verkostoon.

Linjasuodatin kannattaa asentaa aina uuden linjaston alkupäähän, niin uusi paineilmaverkosto pysyy puhtaana jos kompressoriin tulee vikaa ja paineilman mukana tulee kompressoriöljyä.

Meiltä nopeasti verkosto avaimet käteen periaatteella. UPH Palvelee aina ja nopeasti!

Voit tutustua myös avaamaamme paineilmaan erikoistuneeseen verkkokauppaan kompressorikauppa.fi

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Me autamme teitä valitsemaan oikeanlaisen verkoston.

Katso lyhyt video (Youtube) paineilmaputkiston liittimistä klikkaamalla TÄSTÄ!

Paineilmaverkosto

Tilaa paineilmaputkiston asennus

Uudenmaan Painehuolto asentaa paineilmaverkostosi vankalla kokemuksella.  Ota yhteys alla olevalla lomakkeella, suunnitellaan juuri teille sopiva paineilmaverkosto. Yhteydenotto ei sido teitä mihinkään.  Soita: 010 583 4520

Valikko