Paineilmaputkisto

- Avaimet käteen periaatteella -

Paineilmaputkisto – ammattitaidolla asennettuna

Paineilmaputkisto alumiinista suunniteltuna ja asennettuna yrityksellenne alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Toteutamme Aignep alumiiniset paineilmaverkostot pienistä korjaamoista aina isoihin teollisuushalleihin asti. Teemme myös muutoksia jo olemassa oleviin paineilmaverkostoihin.

Aignep paineilmaverkosto

Paineilmaputkisto joka on valmistettu eloksoidusta alumiiniputkesta kestää käytössä huomattavasti pidempään kuin perinteinen metalliputkisto. Paineilmaputki mitoitetaan oikean kokoiseksi, liian pieni putkisto ei virtaa tarpeeksi, mutta liian paksun verkoston valmistuskulut kohoavat korkeaksi. Oikean verkoston paksuuden voimme päätellä kompressorin tuotosta sekä paineilmaverkoston pituudesta. Paineilmaputken mitoitus kannattaa jättää meidän huoleksi. Paineilmaverkko kannattaa aina valmistaa niin sanotusti ympyräverkkona, jos vain mahdollista.

Aignep paineilmalinjaston voi asentaa suoraan seinään, kattoon tai esimerkiksi kaapelikiskoon. Tukevasti kiinnitetty runkolinja pysyy paikoillaan ja ei ala vuotamaan ajan kuluessa. Verrattuna letkulla tehtäviin linjoihin kova alumiininen runkolinja on varmempi sekä hyvin asennettuna siihen ei tule ”vahinko osumia” jotka voisivat aiheuttaa liittimien rasitusta ja näin ollen vuotoja. Tarvittaessa paineilmaputkiston voi myös koteloida tilaan sopivaksi ja tilan esteettisyys pysyy silmälle miellyttävänä. Esim. Laboratoriot, hammaslääkärit, elintarviketilat. Huomioithan verkoston alustavassa suunnitelmassa, että tietyt käyttötarkoitukset vaativat verkoston rakentamisen haponkestävistä rosteriputkista, jolloin putkistosta ei irtoa paineilman sekaan partikkeleita ollenkaan. Tälläisiä käyttötarkoituksia on mm. lääketeollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa.

Aignep paineilmaverkossa käytettävät osat ovat muun muassa suorajatko, 90 ja 45 asteen kulmat, t-kappaleet, s-mutkat, kierreliitin ja klipsit. Putkiston ulkomitat alkaa, 20mm ja isoin putkikoko on 158mm.

Aignep alumiiniverkoston virtaus on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi sinkityn teräsputken, joten putken halkaisija voi olla pienempi, kun teräsputkessa.

Paineilmaverkoston alkupäähän on hyvä asentaa linjasuodattimet jotka, estää epäpuhtauksien pääsyn paineilmaputkistoon. Lisäksi jäähdytyskuivain on erittäin suositeltava, kuivain poistaa kosteuden paineilmasta ja laitteiston elinkaari pidentyy huomattavasti. Kosteus paineilmaverkostossa saattaa aiheuttaa vuosien kuluessa korroosiota, jolloin pieniä hiukkasia irtoaa paineilman sekaan. Tyypillisessä ongelmatilanteessa asiakas ottaa yhteyttä, kun paineilmasäiliössä tai verkostossa on vettä joka vaikeuttaa toimivuutta. Monesti jäähdytyskuivain ei toimi oikein tai sitten ongelman voi ratkaista automaattisella lauhdevedenpoistolla. Vesi ei yleensä ole hyväksi paineilmalaitteille tai paineilmaverkostolle, puhumattakaan lopullisista käyttölaitteista.

Meiltä saat myös paineilman käyttöä helpottavat laadukkaat letkukelat, vääntimet, turvapikaliittimet ja tarvittavat nipat,  laitteistosi verkostoon yhdistämiseen.

Pitävä paineilmaputkisto säästää energiakustannuksissa!

Energiakustannusten noustessa on hyvä huomioida, että pienimmätkin vuodot putkistossa tai käyttöpisteillä aiheuttavat kompressorille lisäkäyntiä jolloin energiaa kuluu turhaan ja kompressorin huoltoväli lyhenee. Voit kysyä tarjouksen paineilmaputkiston vuotokartoituksesta!

Paineilmaputkisto ja muutokset verkostoon

Uudenmaan Painehuolto auttaa paineilmaputkiston mitoituksessa mielellään. Meillä on kokemusta paineilmaverkoston asennuksista yli 20 vuoden ajalta. Ota yhteyttä.

Valtuutetun paineilmaputkiston asentaa myös meidän yhteistyökumppanit ympäri suomen. Olemme kouluttaneet kumppanimme tekemään paineilmaverkoston oikein sekä opettaneet kuinka paksusta putkesta verkosto kannattaa tehdä sekä varmistaneet kumppaneidemme ammattitaidon tukeville kiinnityksille, läpivienneille ja taidolle katsoa verkoston käytettävyyden kannalta oleelliset asiat.

On kallista tehdä verkosto liian paksusta putkesta, koska saman asian ajaa esimerkiksi 270 litran erillinen paineilmasäiliö. Pidämme varastossa eri kokoisia paineilmasäiliöitä ja tietysti yleisimpiä putkisto osia. Eurooppalaiset yhteistyökumppanimme toimittavat tarvittaessa lisää osia suoraan tehtaalta muutamissa päivissä.

Uudenmaan Painehuollon yksi tärkeimmistä arvoista on Suomen paras asiakaspalvelu paineilman saralla ja tulemmekin veloituksetta kartoittamaan ja suunnittelemaan uuden paineilmaputkiston tai konsultoimaan muutoksista jo olevaan verkostoon. Tarjouspyyntöihin vastaamme mahdollisimman nopeasti ja huomioimme paineilman osalta kustannustehokkuuden asiakkaan toimipisteissä.

Kokenut henkilökuntamme on jo monesti rakentanut paineilmaputkiston tai tehnyt muutoksia jo olemassa olevaan putkistoon tuotannon ollessa käynnissä ja näin minimoiden katkokset paineilmassa. Tietenkin suojaudumme ”ajan vaatimalla tavalla” ja huolehdimme kaikista asiakaskohteen hygienia vaatimuksista osaltamme. Saavumme tarvittaessa paikalle aikaisin aamulla tai myöhemmin illalla mikäli kohteessa työskentely sitä vaatii. Teemme myös viikonloppuisin verkostoja ja näin ollen tuotannon ei tarvitse välttämättä katketa tai muuttaa toimintaa asennuksen ajaksi.

Meiltä nopeasti verkosto avaimet käteen periaatteella. UPH Palvelee aina ja nopeasti!

Voit tutustua myös avaamaamme paineilmaan erikoistuneeseen verkkokauppaan kompressorikauppa.fi

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Me autamme teitä valitsemaan oikeanlaisen verkoston.

Voit katsoa Youtube-kanavaltamme lyhyen esittelyvideon paineilmaputkiston liittimistä. Sekä käy tykkäämässä meistä Facebookissa niin saat uusimmat uutiset ja tarjoukset helposti somea hyödyntäen.

Paineilmaverkosto

Tilaa paineilmaputkiston asennus

Uudenmaan Painehuolto asentaa paineilmaverkostosi vankalla kokemuksella.  Ota yhteys alla olevalla lomakkeella, suunnitellaan juuri teille sopiva paineilmaverkosto. Yhteydenotto ei sido teitä mihinkään.  Soita: 010 583 4520