Öljyttömät kompressorit

- korkealaatuista puhdasta paineilmaa -

Puhdasta paineilmaa

Öljytön kompressori on ehdoton valinta silloin kuin vaaditaan 100% öljytöntä ilmaa. Valikoimamme öljyttömät kompressorit noudattavat ympäristövaatimuksia ja tarjoavat enemmän etuja pienemmin kustannuksin kuin öljylliset. Öljykäyttöisen kompressorin komponentin rikkoutuminen tai puutteellinen huolto voi johtaa öljyvuotoon, aiheuttaen tuotteen tai yhtiön maineen vahingoittumisen, sekä ylimääräistä työtä paineilmaverkoston puhdistamisen muodossa.

Öljyttömät kompressorit on tarkoitettu korkealaatuisen, puhtaan paineilman käyttöön, ilman öljyn tuomaa riskiä.

Öljytön kompressori on oikea valinta kun…

Öljytön kompressori voi käydä 24/7 ilman rikkoontumista. Uudenmaan Painehuollon valikoimassa olevat öljyttömät kompressorit ovat Euroopassa valmistettuja ja tarkoin viimeisteltyjä ottaen huomioon hiljainen käyntiääni (64db, saatavilla myös äänieristetty kotelointi -12db), käyttömukavuus sekä kestävyys. Laatu on taatusti korkeampi kuin ”rautakaupan” kompressoreissa ja takaamme laitteiden kestävyyden, näin ollen myös sijoituksen kannattavuuden pitkässä juoksussa.

Lisäämällä paineilmakuivaimen, linjasuodattimen ja erillisen paineilmasäiliön, lisäät yhtäjaksoisen kuivan ja puhtaan paineilman saantia. Suosittelemme myös paineilmaverkoston rakentamista alumiinisilla Aignepin putkilla aina kompressorilta lähelle käyttöpisteitä. Laadukkaista osista valmistettu verkosto pienentää vuotojen mahdollisuutta ja näin ollen tekee paineilmaverkostosta energiaystävällisemmän. Huomioithan että esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tulee käyttää verkoston rakentamisessa hapon kestäviä, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja liittimiä.

Öljyttömiä kompressoreita käytetään esimerkiksi panimoilla, laboratorioissa, elintarviketeollisuudessa, maataloudessa, tehtaissa, hammaslääkäreissä ja monissa muissa kohteissa joissa paineilman tulee olla ehdottomasti öljytöntä. Esimerkiksi elintarvikelaboratorion laitteita huoltaessa paineilmalla, ei pisarakaan öljyä tai vettä voi joutua tekemisiin herkkien sensoreiden kanssa.

Uutuutena valikoimassa öljyttömän Scroll kompressorin kehittäjän Anest-Iwatan premium tason scroll kompressorit!

Japanilaisvalmisteiset Anest-Iwata scroll kompressorit ovat taattua premium laatua ja kestävät käyttöä pitkään ilman huolta öljyvuodoista. Anest Iwata-kompressori voidaan sijoittaa lähelle käyttöpistettä hiljaiseen käyntiäänen puolesta. Valikoimastamme löytyy 2,2kW – 30kW. Tuotto 250l – 3230l/min

Valikoimamme Gentilinin mäntäkompressori tekee poikkeuksen ruuvi- ja mäntäkompressoreiden vertailussa, koska tämän kompressorin käyttösuhde on 100%. Tämä tarkoittaa, että kompressori voi olla päällä ja tuottaa paineilmaa tauottomasti. Pitkö huoltoväli (3000h) on saanut myös kiitosta.

BOGE:n valmistamat öljyttömät ruuvikompressorit ovat Saksalaisella pieteetillä ja intohimolla teknisiin ratkaisuihin kehitetty yli 100 vuoden kokemuksella. BOGE öljyttömät kompressorit ovat maailmalla tunnettuja varsinkin taajuusmuuttakäyttöisinä versioina. Hiljainen käyntiääni, sekä alhaiset huoltokustannukset ovat saaneet kiitosta ja uskollisen asiakaskunnan Suomessakin jo vain muutamassa vuodessa.

Ottamalla yhteyttä ja kertomalla paineilman käyttötarkoituksen sekä käyttölaitteiden paineilman tarpeen osaamme auttaa teitä valitsemaan juuri teille sopivan kompressorin sopivilla mahdollisilla lisälaitteilla. Olemme ylpeitä hyvästä palvelustamme ja tähtäämme, että tyytyväinen asiakas, oikein valitulla paineilmalaitteistolla on toimintamme perusta. Halutessasi voit kysyä myös kompressorin huoltosopimusta, jolloin me pidämme huolen että oikeat huollot tehdään oikeaan aikaan. Näin ollen säästätte resursseja omaan erikoisosaamiseenne. Me olemme paineilma-alan ammattilaisia yli 20 vuoden kokemuksella!

Öljyttömiä kompressoreita käytetään myös kaasujen paineistamiseen teollisuudessa.

Youtube-kanavaltamme katsoa informatiivisia lyhyitä videoita paineilman saralta. Ja käy tykkäämässä meistä Facebook-sivuillamme niin saat helposti tietoosi uusimmat tarjoukset ja uutiset.

Uudenmaan Painehuolto avasi paineilmaan keskittyneen verkkokaupan www.kompressorikauppa.fi!

Katso osa öljyttömien kompressoreiden valikoimaa verkkokaupasta!

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Uudenmaan Painehuolto palvelee!

* Yllä esimerkkituotteita. Kysy lisää, ohjeistamme juuri teille sopivimman öljyttömän kompressorin hankintaan.