Mäntäkompressorit

- Erittäin kovaan käyttöön -

Kompressori jota on valmistettu yli 80 vuoden ajan

Kompressori

Mäntäkompressori on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. BOGE mäntäkompressoreita tehdään Saksassa Bielefeldin tehtaalla, jossa niitä on valmistettu jo yli 80 vuoden ajan. BOGE mäntäkompressoreita ei voi verrata “rautakaupan” kompressoreihin. Kompressoreiden käyttöikä on erittäin pitkä ja huoltokustannukset pienet. Oikein huollettuna BOGE kompressori kestää vuosikymmeniä. Mäntäkompressori on monessa tapauksessa ainoa tai järkevin vaihtoehto.

Uudenmaan Painehuolto myy myös esimerkiksi erittäin laadukkaita Gentilin öljyttömiä kompressoreita, joissa on 3 vuoden takuu. Gentilin kompressorit löydät tästä linkki Mega Air valmistaa ammattikäyttöön ja teollisuudessa käytettäviä laadukkaita mäntäkompressoreita. Kompressori joka on meiltä hankittu, niin käyttöikä on on pitkä, sekä varaosien saatavuus on hyvä. Monia asiakkaita on yhteydessä meihin, koska eivät saa varaosia kompressoreihin jotka on ostettu ”tavarataloista”.

Mega Air kompressorieiden varaosa palvelu on erinomaista. Mega Air kompressorit löydät tästä linkistä. Linkki

Kun päätät hankkia kompressorin Uudenmaan Painehuollosta, niin saat parasta palvelua, nopeita huoltopalveluita, varaosia kompressoreihin ja koko Suomen kattavan huoltoverkoston. Etelä-Suomessa toimipisteemme on Vantaalla ja Nurmijärven Rajamäellä. Huoltoautomme on koko ajan liikenteessä uudella kalustolla, joissa on tarvittavat työkalut ja yleisimmät varaosat kyydissä. Vantaalla meillä on useita satoja huolto-osia suoraan hyllyssä. Koulutettu ja valtuutettu yhteistyökumppani hoitaa muun Suomen huoltotoimenpiteet ja asennukset.

Olemme saaneet todella paljon kehuja asiakkailtamme nopeasta ja laadukkaasta palvelusta. Meidän motto onkin UPH palvelee!

  • BOGE mäntäkompressoreita on öljyttömiä ja öljyvoideltuja
  • Kompressorin paineet alkavat 8 barista ja korkeapainekompressori nostaa paineen 15 bar, 20 bar, 30 bar, 35 bar tai 40 bar asti
  • Sähkömoottorit alkavat 1,5kW ja isoin malli on 37kW
  • Kompressorit voidaan toimittaa kuivaimella, säiliöllä, äänieristettynä tai pelkästään kompressorilla. Erilaisia optioita on myös saatavana runsaasti

BOGE mäntäkompressoreita käytetään esimerkiksi sairaaloissa, teollisuudessa, sprinkleri järjestelmissä, hammaslaboratorioissa, laivoissa korkeapainekompressori suorittaa starttauksen  ja lukemattomissa muissa kohteissa.

Uudenmaan Painehuolto on BOGE, GENTILIN, MEGA AIR kompressoreiden maahantuoja. Meillä on koko Suomen laajuinen huoltoverkosto.

Yleisimmät BOGE mäntäkompressorimme

Leasing sopimukset

BOGE mäntäkompressorin voi myös hankkia kauttamme kätevästi myös leasing sopimuksella. Leasingin tarjoaa Tukirahoitus Oy / Nordea