Pienikokoisin ruuvikompressori

- Kampanjatuote -

KTC Compack 2 SMART kompressorit

KTC ruuvikompressori on markkinoiden pienikokoisin ja soveltuu moneen käyttöön missä tarvitaan pientä määrää ilmaa. Esimerkiksi huoltoautot, pienet korjaamot, pajatilat, autotallit ja moneen muuhun käyttöön.

TÄSTÄ Schneider 7,5kW ruuvikompressori tarjoukseen.

  • Kompressori on laadukas ja soveltuu pitkä aikaiseen käyttöön.
  • Perinteinen mäntäkompressori pitää kovaa ääntä ja paineilmaletkurikon sattuessa kompressori hajoaa tai pahimmassa tapauksessa syttyy tuleen. Joten ruuvikompressori on paljon luotettavampi, turvallisempi ja pitkä ikäisempi.
  • KTC ruuvikompressori voi käydä ja jatkuvasti 24/7 periaatteella.
  • KTC ruuvikompressorissa on matala ääni taso, 65dB joten kompressorin voi asentaa suoraan työskentely tilaan.

Kompressorissa on aina mukana K-Tronic 5 elektroninen ohjauspaneeli, josta voi säätää paineen, nähdä vikahälytykset, väärän pyörimissuunnan hälytys ja lämpötilan sekä ilmaisee, milloin kompressori on huollettava.

Kompressori ei sammu ensimmäisen käynnistyksen jälkeen ennen kuin öljynlämpötila on saavuttanut 60 astetta. Tällä varmistetaan vedenpoistuminen öljyn seasta. 60 asteen jälkeen kompressori sammuu, jos paine ei tipu alle säädetyn ala paineen. Monesti pienellä käytöllä oleva ruuvikompressori alkaa keräämään vettä öljyn sekaan ja vaurioittaa todella pahasti kompressoria.

KTC ruuvikompressori on suoravetoinen, eli ei ole syytä pelätä hihnojen katkeamista. Kompressoriin voi myös kytkeä kaukokäynnistyksen, jolloin kompressorin voi käynnistää toisesta huoneesta.

Kompressori on heti käyttövalmis eli sisältää kaapelin pistokkeella säkä paineilmapikaliittimen.

Kompressori huolletaan 500 tunnin välein tai kerran vuodessa. Huollon voi tehdä itse tai tilata valtuutettu KTC kompressori huoltaja paikanpäälle Uudenmaan Painehuollosta. On myös mahdollista toimitta kompressori meidän korjaamolle Vantaalle. KTC kompressoreiden huolto-osat ovat edullisemmat kuin monella kilpailijalla. Meillä on koko Suomen kattava huoltoverkosto.

Meillä on varastossa 230V ja 400V jännitteellä olevia KTC kompressoreita. Sähkömoottorin koko on 230V 2,7kW ja 400V 3kW.

2,7kW ruuvikompressorin tuotto on 270l/min ja 3kW tuotto on 290l/min 10bar paineella.

Varasto tuotteemme:

  • KTC Compack 2 SMART 90 litran säiliöllä, 230V 2,7kW. Kysy tarjous
  • KTC Compack 2 SMART 90 litran säiliöllä, 400V 3kW. Kysy tarjous
  • KTC Compack 2 SMART Trolley ”liikuteltava” 2,5 litran säiliöllä, 230V 2,7kW. Kysy tarjous

Täältä löydät muut KTC ruuvikompressorit (tilaus tuotteet).

Ota ihmeessä yhteyttä ja me autamme sinua löytämään oikean kokoisen kompressorin teidän käyttöön. Meillä on yli 18 vuoden kokemus kompressoreista ja paineilmasta.

UPH tarjoaa laajan valikoiman paineilmakompressoreita ja tuotteita

Autamme löytämään juuri teille sopivimman paineilmakompressorin. Kauttamme myös monimerkkihuollot ja paineilmaverkostojen asennukset. Kysy lisää: 010 583 4520