Vesivoideltu ruuvikompressori SCC Aquarius

Vesivoideltu ruuvikompressori SCC Aquarius on toimintavarma ja laadukas vaihtoehto täysin öljyttömän paineilman tuottoon.

Vesivoideltu ruuvikompressori täyttää ISO8573-1 class 0, sertifikaatin ja on Saksalaisen täsmällisyyden ja intohimon tulos öljyttömän paineilman tuottamiseen. SCC Aquarius on ehdoton ja riskitön vaihtoehto, kun haluaa olla varma että paineilman seassa ei ole öljystä aiheutuvia epäpuhtauksia.

15 – 75kw sähkömoottorilla valmistettavat kompressorit tuottavat virtausta 450l/minuutista aina 10400l/minuutissa asti.

Suoravetoinen kestomagneettimoottori on energiatehokas ja toimintavarma. Ei huolta hihnojen katkeamisesta ja huoltokustannukset pysyvät kohtuullisina pitkässä juoksussa.

Sähkömoottorin taajuusmuuttaja säästää energiakustannuksissa jopa 40-50% vuositasolla.

+Intelligent Control – Hallintapaneelista on helppo yhdistää kompressori talotekniikkaan ja seurata laitteen toimintaa. Hallintapaneelin käyttö on selkeää ja helppoa. Toiminnot löytyvät muutamien painallusten alta ja koneen säätäminen ja toiminnan tehostaminen on helppoa. Luonnollisesti optiona mm. lämmön talteenotto.

Vesivoideltu ruuvikompressori SCC Aquarius – malli käyttää todella laadukasta pronssista ruuvielementtiä ja näin ei ole huolta mm. ruuvielementin korrosioitumisesta.

Ruuvielementin hitaan käynnin ja optimoidun pyörimisen takia äänentaso on yksi markkinoiden hiljaisempia vesivoideltujen kompressoreiden sarjassa.

15kw = 69db

75kw = 79db

Takuu kompressorilla 24kk. (kysy myös 5 vuoden takuu optiosta)

Vesivoideltuja öljyttömiä kompressoreita käytetään mm. Panimoissa, Sairaaloissa, elintarvike-, lääke- ja elektroniikkateollisuudessa.

Tutustu myös muihin öljyttömiin vaihtoehtoihin paineilman tuotossa.

SCC Air Compressors on Saksalainen paineilmakompressoreita valmistava yritys jonka arvoina on luotettavuus, innovaatiot ja uskallus tehdä asiat uudella tavalla. Lippulaivoina STORM öljyvoidellut ruuvikompressorit sekä AQUARIUS vesivoidellut ruuvikompressorit. Laadunvalvonta ja tuotteiden testaus on viimeiseen yksityiskohtaan asti mietitty ja toteutettu. Vaativan testaamisen ja dokumentoinnin seurauksena kompressori on heti käyttövalmis ja takuun puitteissa ei ole UPH:n tarvinnut vielä käydä tekemässä toimenpiteitä.

”On kyllä laadukkaimmat kompressorit mitä on markkinoille saapunut viimeisen 20 vuoden aikana ja kompressoreiden käyttötestit tekivät todella suuren vaikutuksen”

Uudenmaan Painehuolto Oy:n toimitusjohtaja Mika Husso vierailtuaan tehtaalla.

Tutustu SCC Air Compressors yritykseen.

Suomen vahvimmat Platina