scroll kompressori

Mega Air MA OF 2,2-22kW scroll Kompressori 250-2530l/min

Scroll kompressori Mega Air MA OF öljytön on 100% öljytön! ISO 8573-1 LUOKKA 0 sertifioidut kompressorit ovat helppoja käyttää, ylläpitää ja vievät hyvin vähän tilaa. Mega Air scroll kompressori poistavaa öljyn käytön riskit tuottamalla samalla tehokkaasti, luotettavasti ja erittäin kustannustehokkaasti puhdasta öljytöntä paineilmaa.

Mega Air MA OF scroll kompressoria käytetään mm. teollisuudessa, laboratorioissa, sairaaloissa, yliopistoissa, hammaslääketieteessä, ruoka ja juoma teollisuudessa sekä lypsyroboteissa.

Ominaisuudet:

Sertifioitu 100% öljytöntä paineilmaa. Scroll kompressori tarjoaa 100% puhdasta ilmaa, joka täyttää ISO 8573-1 LUOKKA 0 (2010) sertifioinnin. LUOKKA 0 tarkoittaa nolla-tason saastumisriskiä. Nollariskiä tuotteen vahingoittumiseen tai vaarallisuuteen. Nollariskiä operatiivisiin seisokkeihin ja nollariskiä vahingoittaa yrityksen ammatillista mainetta.

Pienikokoinen ja erittäin hiljainen. Pyörivien osien hidas nopeus varmistaa, että scroll kompressorit ovat poikkeuksellisen hiljaisia. MA OF yksiköt ovat WorkPlace Air System ™ kompressoreja, eli käyttävät ympäröivää ilmaa, joten ne soveltuvat asennettaviksi mihin tahansa työympäristöön.

Energiatehokkuus. MA OF scroll kompressorit ovat ihanteellisia paikkoihin joissa joustavuus ja energiatehokkuus ovat ratkaisevan tärkeitä. Turhat energiakustannukset vältetään automaattisen pysäytyksen ansiosta, kun haluttu työpaine on saavutettu.

Vähäinen huoltotarve. Mega Air scroll kompressorit toimivat yksinkertaisesti ja luotettavasti. Liikkuvien osien muotoilu mahdollistaa mahdollisimman vähän liikkuvia osia, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltokustannukset.

Kompressoriin ei ruiskuteta öljyä. Näin ollen paineilman öljyttömyys ja puhtaus on taattua. Scroll kompressorissa ilman puristus tapahtuu niin, ettei metalliosat ota keskinäistä kosketusta. Ilma puristuu pyörivän kierukkaelementin välissä. Pyöriminen on jatkuvaa, eli ilman tuotto on myös jatkuvaa.

Isommat scroll kompressorit ovat modulaarisia järjestelmiä, joissa yhteen kompressori koteloon on integroitu kaksi-neljä kompressorielementtiä. Ohjauspaneeli valvoo elementtejä jatkuvasti ja käynnistää sekä pysäyttää niitä automaattisesti paineilman tarpeen mukaan. Yksiköiden helppokäyttöisyys ja paineilman öljytön laatu takaavat ensiluokkaisen tuotantoprosessin moneen käyttöön.

Kompressoriyksiköt saatavana:

Erillisinä, säiliön päälle rakennettuina, kuivaimen kanssa tai ilman kuivainta

Ominaisuuksia: Helppo asentaa, hiljainen, nopea ja helppo huolto, tasainen paine. Maksimipaine 10bar.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Autamme löytämään juuri sopivan kompressorin teidän käyttö tarkoitukseen.

Sähkömoottori 2,2kW – 22kW. Tuotto 250 – 2530l/min