ANEST IWATA Scroll kompressorit 250-3230l/min virtauksella

Scroll kompressorin öljyttömän tekniikan yli 30 vuotta sitten kehittänyt Anest Iwata on tunnetusti maailman markkinajohtaja Scroll kompressoreissa!

Täysin öljyttömät scroll kompressorit ovat laadukkaita, toimintavarmoja ja kustannustehokas valinta ammattikäyttöön. Ei ole riskiä öljyn aiheuttamien epäpuhtauksien joutumisesta paineilman mukana käyttölaitteille. Japanilaisella pieteetillä suunniteltuun ja valmistettuun kompressoriin on mahdollista saada optiona laaja valikoima lisätoimintoja.

Scroll kompressoreita käytetään mm. maitoteollisuuden (lypsyrobotit) terveydenhuollon, laboratorioiden, tutkimuslaitosten ja elintarviketeollisuuden parissa!

Ominaisuudet:

Sertifioitu 100% öljytöntä paineilmaa. Scroll kompressori tarjoaa 100% puhdasta ilmaa, joka täyttää ISO 8573-1 LUOKKA 0 (2010) sertifioinnin. LUOKKA 0 tarkoittaa nolla-tason saastumisriskiä. Nollariskiä tuotteen vahingoittumiseen tai vaarallisuuteen. Nollariskiä operatiivisiin seisokkeihin ja nollariskiä vahingoittaa yrityksen ammatillista mainetta.

Kompaktin kokonsa ja matalan käyntiäänen vuoksi (3,7kw 8bar, 59db) kompressori on mahdollista asentaa myös työskentelytiloihin.

Energiatehokkuus. Scroll kompressorit ovat ihanteellisia paikkoihin joissa joustavuus ja energiatehokkuus ovat ratkaisevan tärkeitä. Turhat energiakustannukset vältetään automaattisen pysäytyksen ansiosta, kun haluttu työpaine on saavutettu.

Vähäinen huoltotarve. Anest Iwata scroll kompressorit toimivat yksinkertaisesti ja luotettavasti. Liikkuvien osien muotoilu mahdollistaa mahdollisimman vähän liikkuvia osia, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltokustannukset.

Kompressoriin ei ruiskuteta öljyä. Näin ollen paineilman öljyttömyys ja puhtaus on taattua. Scroll kompressorin ilman puristus tapahtuu niin, ettei metalliosat ota keskinäistä kosketusta. Ilma puristuu pyörivän kierukkaelementin välissä. Pyöriminen on jatkuvaa, eli ilman tuotto on myös jatkuvaa.

Isommat scroll kompressorit ovat modulaarisia järjestelmiä, joissa yhteen kompressori koteloon on integroitu 2-8 kompressorielementtiä. Ohjauspaneeli valvoo elementtejä jatkuvasti ja käynnistää sekä pysäyttää niitä automaattisesti paineilman tarpeen mukaan. Yksiköiden helppokäyttöisyys ja paineilman öljytön laatu takaavat ensiluokkaisen tuotantoprosessin moneen käyttöön.

Ominaisuuksia: Helppo asentaa, hiljainen, nopea ja helppo huolto, tasainen paine. Maksimipaine 10bar.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Autamme löytämään juuri sopivan kompressorin teidän käyttö tarkoitukseen. Kun kerrot paineilman käyttötarkoituksen, niin autamme valitsemaan kokonaisvaltaisesti kustannustehokkaimman ja ennenkaikkea järkevimmän ja sopivimman kokonaisuuden paineilman tuottoon unohtamatta kokonaiskustannuksia vuosien saatossa.

Sähkömoottori 2,2kW – 30kW. Tuotto 250 – 3230l/min

Kysy tarjous!