Ruuvikompressori


Ruuvikompressori on oikea valinta

Ruuvikompressori on laite, jonka toimintaperiaatteena on kahden pyörivän ruuvin käyttäminen paineen nostamiseksi. Ensiö- ja toisioruuveiksi tai toisinaan –roottoreiksi sanotut ruuvit pyörivät eri suuntiin ja erilaisella kulmanopeudella. Tällöin ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa samalla väliin jäänyttä ilmaa kokoon jolloin paine nousee. Kohtuullisen yksinkertainen ja varmatoiminen rakenne mahdollistaa jatkuvan paineen tuoton korkealla hyötysuhteella.

Ruuvikompressori on useassa suhteessa parempi kuin mäntäkompressori, ja ruuvikompressori onkin käytössä erilaisissa yrityksissä, joissa tarvitaan paineilmaa jatkuvaan käyttöön luotettavasti ja edullisesti tuotettuna. Tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuuslaitokset, korjaamot ja konepajat. Laadukas ruuvikompressori on oikea valinta ammattimaiseen paineen tuottoon. Yhtä tärkeä asia kuin kompressorin laatu, on myös asennuksen ja huoltopalveluiden merkitys. Kaikki laitteet tarvitsevat huoltoa ja paineilman saannin varmistamiseksi kannattaa tehdä sopimus alan ammattilaisen, Uudenmaan Painehuollon kanssa.

Ruuvikompressori ei vaadi paljoa asennustilaa, ja laadukkaista osista tehtynä se on kestävä ja helppohuoltoinen, luotettava laite. Korkea hyötysuhde ja oikein huomioitu, tehokas jäähdytys tuottavat paineilmaa minimikustannuksilla vaikka vuorokauden ympäri. Ruuvikompressori on oikea valinta etenkin silloin, kun paineilman tarve on jatkuvaa. Ruuvikompressori on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön esimerkiksi paineilmaverkon paineen ylläpitäjänä, eikä se kuumene käytössä mäntäkompressorin tapaan. Scroll kompressori sopii hyvin kohteeseen missä tarvitaan öljytöntä ilmaa, esim. hammaslaboratoriot ja elintarviketeollisuus. Öljyvoideltu ruuvikompressori päästää paineilman mukana hieman öljyä, mutta linjasuodattimilla saadaan 99,99% kaikki pois.

Ruuvikompressori on vakiinnuttanut käyttönsä teollisuuden parissa eniten käytettynä laitteena paineilman tuottamiseksi. Luota sinäkin ammattilaisen valintaan ja valitse laadukas ruuvikompressori. Laadukkaat laitteet huoltopalveluineen ja korjauksineen sinunkin yrityksellesi toimittaa UPH.

Ota yhteyttä Uudenmaan Painehuoltoon

Uudenmaan Painehuolto on kompressoreiden ammattilainen. Meiltä saat uudet laadukkaat kompressorit yrityksellesi tarpeen mukaan. Neuvomme mielellämme oikean kompressorin valinnassa, ja kerromme mihin käyttöön kannattaa hankkia ruuvikompressori ja mihin puolestaan mäntäkompressori. Oikeanlaisen kompressorin toimittamisen lisäksi saat meiltä asennuspalvelut, huoltopalvelut, vianetsinnän ja korjaukset. Teemme myös paineilmaverkoston urakointia sekä vuotokartoituksia. Laita paineilmajärjestelmäsi kerralla kuntoon ja käänny meidän puoleemme!

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi, sinulle jää vain käyttö. Huoltosopimus takaa sen että kompressorin huolto on aina ajan tasalla. Saat meiltä muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse vahtia käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja ilmoitamme kun laite on aika huoltaa. Teemme Bogen, Kaeserin, Atlas Copcon sekä muiden merkkien huoltoja ammattitaidolla ja kokemuksella. Olipa yritykselläsi sitten ruuvikompressori tai scroll kompressori, varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla.

Huoltoautomme kiertävät koko Suomen alueella, joten vaikka toimisit kauempana Espoon toimipisteestämme, ota yhteyttä. Palvelemme puhelimitse arkipäivisin, ja sähköpostiimme voit jättää viestin koska tahansa.

Uudenmaan Painehuolto luottaa laatuun ja osaamiseen. Sekä edustamamme merkit että palvelumme ovat saaneet asiakkaiden kiitokset laadustaan, luotettavuudestaan. ja myös hinnoittelustaan. Älä siis ota painetta, me hoidamme paineilmat kuntoon!