Paineilmaverkosto / Paineilmaputkisto


PAINEILMAVERKOSTO / PAINEILMAPUTKISTO

Aignep paineilmaverkosto

Eloksoidusta alumiiniputkesta valmistettu paineilmaverkosto kestää käytössä huomattavasti pidempään kuin perinteinen metalliputkisto. Paineilmaputki mitoitetaan oikean kokoiseksi, liian pieni putkisto ei virtaa tarpeeksi, mutta liian paksun verkoston valmistuskulut kohoavat korkeaksi. Oikean verkoston paksuuden voimme päätellä kompressorin tuotosta sekä paineilmaverkoston pituudesta. Paineilmaputken mitoitus kannattaa jättää meidän huoleksi. Paineilmaverkko kannattaa aina valmistaa niin sanotusti ympyräverkkona, jos vain mahdollista.

Aignep paineilmalinjaston voi asentaa suoraan seinään, kattoon tai esimerkiksi kaapelikiskoon. Aignep paineilmaverkossa käytettävät osat ovat muun muassa suorajatko, 90 ja 45 asteen kulmat, t-kappaleet, s-mutkat, kierreliitin ja klipsit. Putkiston ulkomitat alkaa, 20mm ja isoin putkikoko on 158mm.

Aignep alumiininen paineilmaverkosto on erittäin nopea asentaa. Asennuksen voi tehdä itse tai valtuutetun asentajan toimesta.

Aignep alumiiniputkiston virtaus on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi sinkityn teräsputken, joten putken halkaisija voi olla pienempi, kun teräsputkessa.

Uudenmaan Painehuolto suunnittelee ja asentaa paineilmaverkoston alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Voitte myös tilata putket ja asentaa itse.

Paineilmaverkoston alkupäähän on hyvä asentaa linjasuodattimet jotka, estää epäpuhtauksien pääsyn paineilmaputkistoon. Lisäksi jäähdytyskuivain en erittäin suositeltavaa, kuivain poistaa kosteuden paineilmasta ja laitteiston elinkaari pidentyy huomattavasti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin! Me autamme teitä valitsemaan oikeanlaisen verkoston.

 

 

 

 

 

HSY kuva (Mobile)

HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut valitsi meidät  asentamaan pesuhallin verkoston, painepesurin, pesuaine, vahalinjaston ja kelat. Meidän kautta tietenkin laadukkaat Clen ja Nederman tuotteet. 17.6.2016