Öljyttömät kompressorit


BOGE HST. High Speed Turbo Oil-free Class 0     

Öljytöntä ilmaa BOGE HST turbokompressorilla. BOGE kompressoreilla on jo yli 100 vuoden historia paineilmakompressoreissa. Turbokompressorit toimivat kestomagneettimoottorilla, tästä johtuen kompressorit ovat erittäin energiatehokkaita, pienen kokoisia ja pitkiä käyttöiältään. BOGE turbokompressorissa ei ole voiteluaineita. BOGE öljytön kompressori kestää kulutusta erittäin hyvin ja huoltokustannukset ovat alhaiset. Kompressorin melutaso on todella alhainen. Lisää turbokompressorista voitte lukea esitteestä.

BOGE turbokompressoreita käytetään mm. elintarviketeollisuudessa, lääketeollisuudessa ja maalausteollisuudessa.

Turbokompressoreita on 55, 110 ja 220 kilowattisia. Tuottoa kompressoreissa on 7970 – 36570l/min ja maksimi paine 7,5bar.

Lataa PDF esite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOGE BLUEKAT: Oil-Free Class 0 ruuvikompressori.  

BOGE BLUEKAT sarjan ruuvikompressorit tuottavat täysin öljytöntä ilmaa.
hävittämisessä lauhde. Riippumatta laadun imuilmasta, paineilma on
ehdottoman turvallista ja uskomattoman edullista, verrattuna perinteisiin öljyttömiin ruuvikompressoreihin. BOGE BLUEKAT sopii esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, sairaaloihin ja kaikkeen mihin tarvitaan öljytöntä ilmaa.

BOGE BLUEKAT mallisto on 30 – 40kW ja tuotto on 1190 – 7520l/min. Paine 7,5 – 13bar. Kompressorit ovat saatavilla myös taajuusmuuttajalla mikä säästää energiaa noin 35% perinteiseen verrattuna.

Kompressorin jälkeen on convertteri joka puhdistaa kaikki epäpuhtaudet 100% varmuudella ja näin siitä tulee Class 0 luokan paineilmaa. Convertteri on huoltovapaa. Bluekat kompressori on erittäin luotettava ja edulliset huolto kustannukset. Lataa esite josta näet toiminta periaatteen.

Lataa PDF esite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOGE SO Öljytön ruuvikompressori Oil-free Class 0 (ilma tai vesi jäähdytyksellä)

Öljytöntä ilmaa BOGE SO ruuvikompressorilla. BOGE kompressoreilla on jo yli 100 vuoden historia paineilmakompressoreissa. BOGE SO ruuvikompressori on saatavana myös taajuusmuuttaja käyttöisenä, jolloin energian kulutus laskee jopa 35%. BOGE öljytön kompressori kestää kulutusta erittäin hyvin ja huoltokustannukset ovat alhaiset. Kompressorin melutaso on alhainen. Lisää SO ruuvikompressorista voitte lukea esitteestä.

BOGE SO kompressoreita käytetään mm. elintarviketeollisuudessa, lääketeollisuudessa ja maalausteollisuudessa.

Öljyttömiä ruuvikompressoreita on 45-355 kilowattisia. Tuottoa kompressoreissa on 5250 – 50960l/min.  Maksimipaine 10bar.

Lataa PDF-esite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Page1

IES öljytön mäntäkompressori

240-480l/min

IES Oil Free

IES öljyttömät kompressorit tuottavat korkealaatuisinta ilmaa. Sopivat kohteet: hammaslääkärit, laboratoriot, leikkaussalit, elintarvikkeiden pakkaus, juomien annostelu ja monet muut kohteet joissa puhdas hygieeninen ilma on ehdotonta. IES öjyttömiä mäntäkompressoreita on useita eri malleja. Ääni eristettyjä löytyy myös. Lataa esite.

Hyödyt:

Öljytön, hygieeninen ja kuiva ilma.
100% öljytön ilma.
Kastepiste -40 celsius asteeseen saakka. (kuivain malli)
Ei tarvetta öljyn suodatusjärjestelmälle.
Hiljainen toiminta normaalissa, avoimessa yksikössä.
Akustinen kotelo ALsilent 25 – 50 malleissa

Korkea laatu ja luotettavuus.
Korkealaatuiset materiaalit, joiden vähäinen liikkuvien osien määrä varmistaa pitkän käyttöiän pienellä huoltotarpeella.
Ei kustannuksia öljynvaihtoon ja öljyn jätehuoltoon.
Sisäpuolelta pinnoitetut korroosiosuojatut osat varmistaa pitkän käyttöiän.

Sähkömoottori 0,65kW – 2 x 2,2kW. Tuotto 87 – 840l/min

 

IES ALS scroll Kompressori 114-2450l/min

SPIRALAIR

IES ALS öljytön scroll kompressori on 100% öljytön! Kyseistä kompressoria käytetään mm. teollisuudessa, laboratorioissa, sairaaloissa, yliopistoissa, hammaslääketieteessä, ruoka ja juoma teollisuudessa sekä lypsyroboteissa. Nämä ISO 8573-1 LUOKKA 0 sertifioidut kompressorit ovat helppoja käyttää, ylläpitää ja vievät hyvin vähän tilaa. ALS kompressorit poistavat öljyn käytön riskit tuottamalla samalla tehokkaasti, luotettavasti ja erittäin kustannustehokkaasti puhdasta öljytöntä paineilmaa. Lataa esite.

Hyödyt:

Sertifioitu 100% öljytöntä paineilmaa. Scroll kompressorit tarjoavat 100% puhdasta ilmaa, joka täyttää ISO 8573-1 LUOKKA 0 (2010) sertifioinnin. LUOKKA 0 tarkoittaa nolla-tason saastumisriskiä. Nollariskiä tuotteen vahingoittumiseen tai vaarallisuuteen. Nollariskiä operatiivisiin seisokkeihin ja nollariskiä vahingoittaa yrityksen ammatillista mainetta.

Pienikokoinen ja erittäin hiljainen. Pyörivien osien hidas nopeus varmistaa, että scroll kompressorit ovat poikkeuksellisen hiljaisia. ALS yksiköt ovat WorkPlace Air System ™ kompressoreja, eli käyttävät ympäröivää ilmaa, joten ne soveltuvat asennettaviksi mihin tahansa työympäristöön.

Energiatehokkuus. ALS scroll kompressorit ovat ihanteellisia paikkoihin joissa joustavuus ja energiatehokkuus ovat ratkaisevan tärkeitä. Turhat energiakustannukset vältetään automaattisen pysäytyksen ansiosta, kun haluttu työpaine on saavutettu.

Vähäinen huoltotarve. ALS scroll kompressorit toimivat yksinkertaisesti ja luotettavasti. Liikkuvien osien muotoilu mahdollistaa mahdollisimman vähän liikkuvia osia, mikä takaa pitkän käyttöiän ja vähäiset huoltokustannukset.

Sähkömoottori 2,2kW – 4kW. Tuotto 240 – 410l/min

 

 

Miksi öljytön?

Verrattuna öljykäyttöisiin kompressoreihin, öljyttömät kompressorit tarjota sinulle enemmän etuja pienemmin kustannuksin ja noudattaen ympäristövaatimuksia.

Öljykäyttöisen kompressorin komponentin rikkoutuminen tai puutteellinen huolto voi johtaa öljyvuotoon, aiheuttaen tuotteen tai yhtiön maineen vahingoittumisen.

Öljyttömät kompressorit ovat tarkoitettu sovelluksiin, joissa tarvitaan korkealaatuista puhdasta paineilmaa ilman öljyn tuomaa riskiä.

Kaikki asiakkaat suosivat öljyttömiä tuotteita.