Mäntäkompressorit, korkeapainekompressorit


 

bogelogo_en

BOGE mäntäkompressorit ovat suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. BOGE mäntäkompressori valmistetaan Saksassa Bielefeldin tehtaalla ja niitä on valmistettu yli 80 vuoden ajan. BOGE mäntäkompressoreita ei voi verrata “rautakaupan” kompressoreihin. Kompressoreiden käyttöikä on erittäin pitkä ja huoltokustannukset pienet. Oikein huollettuna BOGE kompressori kestää vuosikymmeniä. Mäntäkompressori on monessa tapauksessa ainoa tai järkevin vaihtoehto.

BOGE mäntäkompressoreita on öljyttömiä ja öljyvoideltuja. Kompressorin paineet alkavat 8 barista ja korkeapainekompressori nostaa paineen 15 bar, 20 bar, 30 bar, 35 bar tai 40 bar asti.  Sähkömoottorit alkavat 1,5kW ja isoin malli on 37kW. Kompressorit voidaan toimittaa kuivaimella, säiliöllä, äänieristettynä tai pelkästään kompressorilla. Erilaisia optioita on myös saatavana runsaasti.

Mäntäkompressoreita on satoja, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Uudenmaan Painehuoltoon, me valitsemme teille oikean paineilmakompressori ratkaisun.

BOGE mäntäkompressoreita käytetään esimerkiksi sairaaloissa, teollisuudessa, sprinkleri järjestelmissä, hammaslaboratorioissa, laivoissa korkeapainekompressori suorittaa starttauksen  ja lukemattomissa muissa kohteissa.

Uudenmaan Painehuolto on BOGE kompressoreiden maahantuoja. Meillä on koko Suomen laajuinen huoltoverkosto.  Kompressorin voi myös hankkia leasing sopimuksella. Leasingin tarjoaa Tukirahoitus Oy / Nordea

 

Lataa esite PDF tiedosto

 

kuva1-sbm_610-500_vl-mobile  kuva-2-srm_2030_vl-mobile

kuva-3-srd_250_vl-mobile  kuva-4-bso_480_vl-mobile