Lauhteenpoisto


Omega Air WOSm1 

Omega Air WOSm1 tarjoaa kompressorin lauhteenpoiston erinomaisella suorituskyvyllä jopa 30l/s (60 cfm). Se on suunniteltu poistamaan öljy lauhdevedestä.

WOSm1 pystyy puhdistamaan kompressorin lauhteesta öljyn pitoisuuden alle 15 ppm* käyttämällä uusia, kehittyneitä suodattimia. Yleisesti lainsäädännössä öljyn saastumisen raja on 20 ppm*. Se on suunniteltu tarjoamaan edullinen lauhteen puhdistus mäntäkompressoreille ja alle 15kW ruuvikompressoreille. WOSm1 in vaihtoväli on 4000-6000h.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:
Taloudellinen – vältä kalliin ulkopuolisen yrityksen keruu- ja käsittely kustannukset.
Pienempi tilantarve – kompakti ja kevyt rakenne, optimoitu pieniin tiloihin.
Erinomainen suorituskyky – kiitos kehittyneiden absorptiovälineiden.                                    Seinäkiinnitys ja erittäin helppo vaihtaa suodatinpanos.

 

 

 

 Omega Air WOS

Öljyvoidellusta kompressorista kondensoituu paineilmajärjestelmään runsaasti öljypitoista lauhdevettä, jonka johtaminen viemärijärjestelmään on kielletty. Omega Air öljynerottimella käsitelty vesi voidaan johtaa suoraan viemäriin. Viranomaisten ohjeiden mukaan viemäriverkostoon johdettavan veden öljypitoisuus ei saa ylittää arvoa 20 mg/l.

 

 

 

 

 

Omega Air EMD automaattinen lauhteenpoistin

Kun paineilmaa puristetaan ja jäähdytetään, syntyy kondenssivettä, joka poistetaan lauhteenpoistimilla. Näin varmistetaan, ettei vettä pääse kertymään paineilmajärjestelmään.