Kompressorihuolto


Kompressorihuolto

Luotettava ja asiantunteva Uudenmaan Painehuolto on BOGE ja IES  kompressoreiden maahantuoja, sekä meillä on yli 16 vuoden huolto ja korjauskokemus eri merkkisistä kompressoreista, eli olemme monimerkkihuolto. Huollamme mm. Atlas Copco, Kaeser, Fini, Fiac, Tamrotor, Gardner Denver, Compair ruuvikompressorit. Meidän kautta saatte nopean ja laadukkaan kompressorihuollon kohtuu hintaan. Joka huollosta saatte huoltopöytäkirjan missä näkyy tarkasti mitä huollossa on tehty. Huoltopöytäkirjasta käy myös ilmi milloin on seuraava huoltoajankohta ja millainen huolto on seuraavaksi. Asiakkailtamme ollaan saatu paljon kehuja palvelusta ja laadusta.

Koulutettu, ammattitaitoinen ja useiden vuosien omaava kokemus pitää paineilman katkeamattomana ympäri vuoden.’

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi, sinulle jää vain käyttö. Huoltosopimus takaa sen että kompressorin huolto on aina ajan tasalla. Saat meiltä muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse vahtia käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja ilmoitamme kun laite on aika huoltaa. Olipa yritykselläsi sitten ruuvikompressori tai mäntäkompressori, varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla.

Huoltoautomme kiertävät koko Suomen alueella, joten vaikka toimisit kauempana pääkaupunkiseudun toimipisteestämme, ota yhteyttä. Meillä on koko Suomen kattava huoltoverkosto. Palvelemme puhelimitse arkipäivisin, ja sähköpostiimme voit jättää viestin koska tahansa.

Uudenmaan Painehuolto luottaa laatuun ja osaamiseen. Sekä edustamamme merkit että palvelumme ovat saaneet asiakkaiden kiitokset laadustaan, luotettavuudestaan ja myös hinnoittelustaan. Älä siis ota painetta, me hoidamme paineilmat kuntoon!

Huoltopisteet:  Vantaa ja Nurmijärvi (Rajamäki)

Valtuutetut sopimushuoltajat: Turku, Lappeenranta, Tampere, Jyväskylä, Joensuu, Kokkola, Oulu

Käyntimaksu Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti ja Karkkila 60 eur alv.0
Käyntimaksu 30-60 km 75 eur alv.0
Käyntimaksu 60-150 km 130 eur alv.0
Käyntimaksu 150-250 km 180 eur alv.0

 

Huoltosopimus

Huoltosopimuksen avulla saadaan aikaiseksi luotettava paineilmajärjestelmä.

  • Huoltoaikataulu ilman erillisiä huoltotilauksia
  • Paineilmajärjestelmän kokonaisvaltainen kunnossapito
  • Kiinteät kustannukset
  • Vika tilanteissa tulemme nopeasti paikalle.

Huoltosopimusten laajuuden suunnittelemme tarpeitteidenne mukaisesti.