Paineilmakompressori


Paineilmakompressori yrityskäyttöön Uudenmaan Painehuollolta

Monenlaiset yritykset tarvitsevat toiminnassaan paineilmaa. Esimerkiksi teollisuusyritysten ja korjaamoiden monet laitteet toimivat paineilmalla. Paineilman tuottamisen avain on tarpeeseen sopiva paineilmakompressori. Kompressoreja on erilaisia ja toimintaperiaatteita on useampia, mutta yritysten käyttöön soveltuvat yleisemmin ruuvikompressorit ja mäntäkompressorit. Ruuvikompressorissa paineilma tuotetaan kahdella eri suuntiin ja eri kulmanopeuksilla pyörivällä ruuvilla. Ruuvien väliin jäävä tila kutistuu ja puristaa ilman kokoon, jolloin paine nousee. Ruuvikompressori on oikea ratkaisu silloin, kun paineilmaa tarvitaan jatkuvasti.

Mäntäkompressorissa ilma puristetaan männän avulla paineeseen. Mäntäkompressori on oikea paineilmakompressori tiettyihin paikkoihin. Uudenmaan Painehuolto opastaa oikean kompressorin valinnassa.

Riippumatta siitä, minkälainen paineilmakompressori yrityksesi käyttöön sopii, Uudenmaan Painehuolto on luotettava yhteistyökumppani kaikkiin paineilmajärjestelmää koskeviin asioihin. Tarvittaessa annamme myös lisätietoja ja vaihtoehtoja siitä, mikä paineilmakompressori juuri sinun käyttöösi sopii. Me Uudenmaan Painehuollossa hoidamme koko paineilmajärjestelmän: Kompressorien toimitus, asennus ja huolto sujuvat kokeneilta ammattilaisilta nopeasti ja ystävällisesti asiakasta palvellen. Teemme myös paineilmaverkon urakoinnit ja etsimme verkon vuotokohdat, mikäli paineen kulutus epäilyttää. Tee sopimus kanssamme niin paineilmakompressori huolletaan tarpeen mukaan ja muistutamme myös seuraavan huollon ajankohdasta. Meiltä saat sähköisen raportin tehdystä huollosta sekä seuraavan huollon sisällöstä ja ajankohdasta. Huoltoajan tullessa ajankohtaiseksi otamme yhteyttä ja sovimme huollon ajankohdan. Näin yrityksesi paineilmakompressori pysyy kunnossa. Luota sinäkin ammattilaiseen ja valitse Uudenmaan Painehuolto.

Älä ota paineita, soita Uudenmaan Painehuoltoon

Uudenmaan Painehuolto on kompressoreiden ammattilainen. Toimitamme laadukkaat paineilmakompressorit ja kaiken paineilmaan liittyvän palvelun yrityksellesi. Autamme kompressorin valinnassa ja kerromme, mikä paineilmakompressori on oikea ratkaisu yrityksellesi. Asennuspalvelumme auttaa käyttöönotossa ja tarvittaessa rakennamme vaikka koko paineilmaverkon urakkatyönä. Huoltopalvelut varmistavat käytettävyyden ja mikäli ongelmia tulee, vianetsintä- ja korjauspalvelumme on käytettävissä. Laita paineilmakompressori ja koko järjestelmä kerralla kuntoon ja käänny meidän puoleemme!

Uudenmaan Painehuolto hoitaa kaiken puolestasi, sinulle jää vain käyttö. Huoltosopimus varmistaa että käytössäsi on paineilmaa aina kun tarvitset. Saat meiltä muistutuksen seuraavan huollon ajankohdasta ja kerromme myös, mitä huolto tulee sisältämään. Sinun ei tarvitse itse seurata käyttötuntimittaria, me laskemme huoltovälin ja muistutamme kun paineilmakompressori on aika huoltaa. Teemme Kaeserin, Atlas Copcon sekä muiden merkkien huoltoja ammattitaidolla ja kokemuksella. Varmista paineilman saanti palvelevalla yhteistyökumppanilla. Uudenmaan Painehuolto luottaa aina laatuun ja osaamiseen. Sekä edustamamme merkit että palvelumme ovat saaneet asiakkaiden kiitokset laadustaan, luotettavuudestaan ja myös hinnoittelustaan.

Huoltoautomme kiertävät koko Suomen alueella, joten vaikka toimisit kauempana Espoon toimipisteestämme, ota yhteyttä. Palvelemme puhelimitse arkipäivisin, ja sähköpostiimme voit jättää viestin koska tahansa.

Älä ota painetta, me hoidamme paineilmat kuntoon!